Γιώργος Παρτσαλάκης: Μίλησε πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι πολύ συγκινημένος με την αντίδραση του κόσμου»

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έπειτα από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους δικούς του ανθρώπους και τους θαυμαστές του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παρτσαλάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Λίγες ημέρες μετά ο γνωστός ηθοποιός πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε… καινούργιος στο σπίτι του.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο «Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο που ενδιαφέρθηκε για αυτόν στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Γιώργος Παρτσαλάκης

«Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί εισέπραξα μια αντίδραση ενός κόσμου που με συγκίνησε πολύ που ενδιαφέρθηκε για αυτό που έπαθα. Διαπίστωσα ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή που είναι της τάξης των πενήντα χρόνων, έγινε κάτι και είχε μια απήχηση και κάποιοι άνθρωποι πέρασαν καλά. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι κάτι προσφέρεις και ένιωσα πραγματικά συγκινημένος για όλη αυτή την ιστορία και διαπίστωσα γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν περισσότερα πράγματα για σένα. Θεωρούν ότι είσαστε φίλοι, παρέα. Και στην παρέα σου λες πέντε πράγματα παραπάνω. Αυτό που θεωρείται μια παρέα, λείπει αυτή τη στιγμή και μπαίνει πιο μέσα και ρωτάει αν παντρεύτηκε, χώρισε, έκανε παιδιά κλπ. Όλο αυτό δεν έχει σχέση με κλειδαρότρυπα και περιέργεια ή ότι είμαστε ένας κλάδος – χώρος που είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε, αλλά πραγματικά επειδή οι άνθρωποι μας αγαπούν και μας θεωρούν παρέα τους και δικούς τους ανθρώπους, νιώθουν την ανάγκη να μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω και είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό. Είμαι καλά τώρα», είπε στη Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top