Το απίστευτο περιστατικό του Γιάννη Ζουγανέλη με τον Ντόναλντ Τραμπ

Τι του είχε προτείνει στο παρελθόν ο σημερινός Πλανητάρχης;

Καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Εκτός γραμμής» ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ζουγανέλης για Γιαννόπουλο: «Το "τίποτα" λέει την κόρη μου υπερεκτιμημένη;»

«Αγαπώ πάρα πολύ αυτό που συνέβη στην Ελλάδα. Είδα μια αξιοπρέπεια στους Έλληνες υπέρ του δέον. Είδαμε μια Αμερική να εκπίπτει στα μάτια όλου του υπόλοιπου κόσμου. Κάποτε πήγαινε κάποιος στην Αμερική και του έλεγαν «φέρε μου αυτό, φέρε μου εκείνο». Δεν έχει τίποτα η Αμερική μπροστά σε αυτά που έχουμε εμείς απ’ ό,τι φάνηκε και το κυρίαρχο είναι ότι αποκαλύπτεται συνέχεια αυτός ο πρόεδρος της Αμερικής», είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και performer για τα όσα ζούμε με την καραντίνα.

Ξεκάθαρη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δε συμφωνώ με αυτό που έκανε ο πατέρας μου»

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε και μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ: «Το 1995 μαζί με την εξαιρετική Γλυκερία και άλλους είχαμε πάει στο Ατλάντικ Σίτι και παίξαμε. Κάποια στιγμή έρχεται αυτός, ο Τραμπ, τον ήξερα ως επιχειρηματία τότε, και μου λέει "εσύ θα μείνεις εδώ". Του λέω δε γίνεται και για να με δελεάσει έφερε και τρεις γυναίκες. Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος κυβερνάει την Αμερική. Αυτός ο άνθρωπος λέει να κάνουμε ενέσεις με αντισηπτικά. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Αυτός έχει τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών, καταλαβαίνετε πού ζούμε;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top