Νεσχάν Μουλαζίμ: Ανέβαλε τον γάμο της στην αθηναϊκή ριβιέρα λόγω κορωνοϊού

Τι λέει για τα επόμενα σχέδια της με τον σύντροφό της, Στέλιο Πολογεώργη

Στο βίντεο η Νεσχάν Μουλαζίμ στην πασαρέλα για τον οίκο νυφικών Demetrios τον Ιανουάριο του 2019

Η πανδημία του κορωνοϊού μπήκε εμπόδιο και στα σχέδια της Τουρκάλας καλλονής Νεσχάν Μουλαζίμ και του πολίστα- επιχειρηματία συντρόφου της, Στέλιου Πολογεώργη. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει τον γάμο του στις 13 Ιουνίου στην Αγία Μαρίνα, στο Reef Athens Riviera, αλλά αναγκάστηκαν να τον αναβάλουν. 

«Το ακυρώσαμε λόγω κορωνοϊού και επειδή τα σύνορα είναι κλειστά. Η οικογένειά μου, οι συγγενείς μου και οι φίλοι μου δε θα μπορούσαν να ταξιδέψουν από την Τουρκία. Επίσης, την περίοδο αυτή υπάρχει άγχος και στρες, οπότε όλοι κοιταζόμαστε καχύποπτα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για να κάναμε τον γάμο μας», αποκάλυψε στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, η  Νεσχάν Μουλαζίμ.

Νεσχάν Μουλαζίμ: Παντρεύεται και ετοιμάζεται να βαπτιστεί χριστιανή

Το ζευγάρι ακυρώνει για δεύτερη φορά τον γάμο του, αφού την πρώτη φορά άλλαξαν ημερομηνία λόγω πένθους. Η Νεσχάν είχε χάσει το θείο της και ο Στέλιος τον πατέρα του.

Νεσχάν Μουλαζίμ – Στέλιος Πολογεώργης: Ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος τους

«Εμείς σκεφτόμαστε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο τώρα, μόλις φύγει ο κορωνοϊός, και αν συνεχιστεί η κατάσταση, να κάνουμε τον θρησκευτικό γάμο του χρόνου, πρώτα ο Θεός» λέει το μοντέλο και τονίζει πως θέλουν να κάνουν άμεσα παιδάκι.

«Αγαπάμε πολύ τα παιδιά και οι δύο. Είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας, η αγάπη μας να ενωθεί σε ένα παιδί» καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top