Έγκυος για δεύτερη φορά γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Ζει πολλά χρόνια στο Λος Άντζελες

Μένει μόνιμα τα τελευταία 12 χρόνια στο Λος Άντζελες και με τον σύζυγό της Charles Como -που είναι… σωσίας του George Clooney- έχουν αποκτήσει έναν πανέμορφο γιο

H Κατερίνα Μουτσάτσου δέχτηκε το πιο ιδιαίτερο δώρο

Ο λόγος για την Κατερίνα Μουτσάτσου που σύντομα θα δει την οικογένειά της να μεγαλώνει, καθώς όπως μας ενημέρωσε μέσα από το Instagram είναι ξανά έγκυος! «Καλή Λευτεριά #2» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ιδιαίτερα πρωτότυπου βίντεο που δημοσίευσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλή Λευτεριά #2 Music arranged and performed by Miles Jay @milesjaymusica 🙏🏻 Hymn to Freedom Composer: Nikolaos Mantzaros Lyricist: Dionysios Solomos Ύμνος εις την Ελευθερίαν Στίχοι: Διονύσιος Σολωμός Μουσική: Νικόλαος Μάντζαρος Εκεί μέσα εκατοικούσες πικραμένη, εντροπαλή, κι ένα στόμα ακαρτερούσες, έλα πάλι, να σου πει. Aργειε νάλθει εκείνη η μέρα, Και ήταν όλα σιωπηλά, γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts) στις

Μάλιστα, το ευχάριστο γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τετάρτης.

Χαμόγελα ευτυχίας για την Κατερίνα και τον σύζυγό της Charles Como /Φωτογραφία Instagram

Η ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός είναι επτά μηνών έγκυος και περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Κατερίνα Μουτσάτσου από Λος Άντζελες: «Κόλλησε η οικογένειά μου κορωνοϊό!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου 20 μέρες, είχε αναφέρει σε τηλεοπτικές εκπομπές πως ήταν πεπεισμένη πως πέρασαν τον κορωνοϊό οικογενειακώς τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top