Το τραγούδι που δίνει δύναμη στον Πάνο Κιάμο εν μέσω καραντίνας!

Το αισιόδοξο μήνυμα του τραγουδιστή προς τους θαυμαστές του

Δείτε τι είχε πει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ο Πάνος Κιάμος, τον Νοέμβριο του 2019

Ο Πάνος Κιάμος έχει αναπτύξει μία μοναδική επαφή με τον κόσμο. Ο τραγουδιστής ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι στις νυχτερινές πίστες και να διασκεδάσει το κοινό του όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Πάνος Κιάμος: «Υπομονή. Ακούμε τους ειδικούς και μένουμε σπίτι»

Μέχρι όμως να έρθει αυτή η στιγμή παραμένει δημιουργικός και μάλιστα ετοίμασε ένα τραγούδι με τίτλο: «Θα περάσει» θέλοντας να κάνει στους θαυμαστές του ένα δώρο και να τους γεμίσει με αισιοδοξία αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Με ξέρετε εμένα, δεν είμαι πολύ των social media και των βίντεο… Αλλά έτσι όπως καθόμουν σε καραντίνα στο σπίτι, σκεφτόμουν πόσο μου λείπει η επαφή με τον κόσμο, τους ανθρώπους που με αγαπάνε και αγαπώ, που περνάει περίεργα αυτές τις μέρες ο καθένας με τα προβλήματά του. Και τι θα μπορούσα να κάνω εγώ τώρα, μέχρι να ξαναβρεθούμε από κοντά; Έτσι, φτιάξαμε αυτό το τραγούδι, το «Θα Περάσει», με έναν τίτλο που τον σκέφτομαι και μου δίνει δύναμη κι εύχομαι να δώσει και σε σας. Γιατί αλήθεια θα περάσει, αρκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει για όσο πρέπει.Σας το αφιερώνω με πολλή αγάπη! Καλή αντάμωση!», έγραψε ο Πάνος Κιάμος κάτω από το teaser video.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top