Το πρώτο μήνυμα του Φίλιππου Καμπούρη μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

«Αυτή η μάχη κερδήθηκε»

Όσα είπε η σύζυγός του στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου

Καλύτερα είναι μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του ο Φίλιππος Καμπούρης και μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από το νοσοκομείο

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μπήκε στην εντατική ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη αργά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, λίγο πριν την Ανάσταση.

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Φίλιππος Καμπούρης - Τι είπε η σύζυγός του;

Ο Φίλιππος Καμπούρης αισθάνθηκε πόνο και μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και η σύζυγός του, Άννα Συνούλη, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο που τον οδήγησε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Νοσηλεύτηκε στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου και ήδη νιώθει πολύ καλύτερα αφού η κατάστασή του κρίνεται σταθερή και ελεγχόμενη.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε και την πρώτη ανάρτησή του στο Facebook, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη και τη θετική ενέργεια που δέχτηκε από τον κόσμο σε αυτή τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις χιλιάδες ευχές σας! Αυτή η μάχη κερδήθηκε. Η αγάπη σας και η προσευχή σας με βοήθησε πραγματικά. Σας είμαι ευγνώμων…» έγραψε, ποστάροντας μαζί και το τραγούδι «Το χειροκρότημα» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top