Ελένη Ράντου: «Οι επιτάφιοι φέτος θα βγουν;» - Οι εναλλακτικές που δίνει!

Η ηθοποιός είναι προβληματισμένη για το φετινό Πάσχα

Πώς περνάει στην καραντίνα η ηθοποιός

Η Ελένη Ράντου είναι αρκετά ενεργή στο Facebook, όπου κα μοιράζεται πολλές φορές δημόσια στον «Τοίχο» της τις σκέψεις της. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να κάνει κάποιες προτάσεις για την τέλεση του Επιταφίου και της Ανάστασης εν μέσω πανδημίας, μετά την εντολή των Αρχών ότι οι λειτουργίες θα τελεσθούν κεκλεισμένων θυρών.

Ελληνίδα ηθοποιός: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου!»

 «Για δες καιρό που διάλεξε... Απορία... οι επιτάφιοι φέτος θα βγουν; Ο κόσμος θα αντισταθεί να πάει στην Ανάσταση; Αν πολλοί κάνουν τη σκέψη να περάσουν από τον περίβολο της εκκλησίας; Μήπως θα ήταν μια ιδέα οι δήμοι απανταχού να βάλουν μεγάφωνα σε όλα τα τετράγωνα των δήμων και να συνδεθούν με την κάθε ενορία για την αναστάσιμη ακολουθία;

Τουλάχιστον να βγούμε στα παράθυρα για να ακούσουμε το Χριστός Ανέστη μη το μάθουμε κι αυτό από τη τηλεόραση. Μήπως να βάλουμε κι ένα φαναράκι στην είσοδο να δώσουμε ο ένας στον άλλον το άγιο φως.... Μήπως αντί να έχουμε μόνο νουθεσίες για να μένουμε μέσα... μήπως να δίναμε και μια εναλλακτική με λίγη εφευρετικότητα; Και η ατομική ευθύνη θέλει μια πρόταση δεν μπορεί να είναι μόνο λοβοτόμηση», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ελένη Ράντου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top