Ντόρα Μακρυγιάννη: Δείτε φωτογραφίες της από το παρελθόν με κόκκινα μαλλιά 

Κούκλα η πρωταγωνίστρια του «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Δείτε τη Ντόρα Μακρυγιάννη στο «Traction»

Από την περσινή σεζόν η Ντόρα Μακρυγιάννη έκλεψε τις εντυπώσεις με τον ρόλο της στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Μακρυγιάννη: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Οικονομόπουλο

Λόγω διακοπής των γυρισμάτων η όμορφη ηθοποιός παραμένει σπίτι και φυσικά ασχολείται πολύ με το Instagram της.

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το 2014. Παρότι την έχουμε δει στη σειρά με μελαχρινή περούκα, στη μια φωτογραφία ποζάρει με κατακόκκινα μαλλιά και στην άλλη με καστανά.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη σε νυχτερινή έξοδο με την αδερφή της – Πόσο μοιάζουν;

«Όχι δεν υπάρχει κάποιο φίλτρο. Εγώ είμαι έτσι το 2014 κ στις δυο εμφανίσεις !_ (Η πρώτη κράτησε μόνο 20 μέρες ) Και μετά ήρθε η άλλη αλλαγή πάλι ! Βρίσκεις πολλά όταν οργανώνεις τα αρχεία με τις φωτογραφίες σου ! (Συνειδητοποίησα ότι κάποτε πήγαινα κομμωτήριο για αλλαγές που δεν μπορούσα να φερω στην ζωή μου αλλιώς)», έγραψε στην ανάρτησής της, με εμάς να διαπιστώνουμε ότι όπως και να έχει τα μαλλιά της παραμένει κουκλάρα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όχι δεν υπάρχει κάποιο φίλτρο. Εγώ είμαι έτσι το 2014 κ στις δυο εμφανίσεις ! _ (Η πρώτη κράτησε μόνο 20 μέρες 😅) Και μετά ήρθε η άλλη αλλαγή πάλι ! _ 📌 Βρίσκεις πολλά όταν οργανώνεις τα αρχεία με τις φωτογραφίες σου ! (Συνειδητοποίησα ότι κάποτε πήγαινα κομμωτήριο για αλλαγές που δεν μπορούσα να φερω στην ζωή μου αλλιώς. )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Makrygianni (@dora_makrygianni) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top