Μαρία Κορινθίου: «‘Εμεις οι Έλληνες είμαστε ελεύθερες ψυχές»

Δείτε πώς υποδέχτηκε τον Απρίλιο

Η Μαρία Κορινθίου προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνόϊού.

Μαρία Κορινθίου: Το πρόβλημα υγείας και οι ευπαθείς ομάδες! 

Η δημοφιλής ηθοποιός παραμένει στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη, αλλά δεν ξεχνά και τους διαδικτυακούς της φίλους, μιας και είναι λάτρης των social media.

Η Μαρία Κορινθίου καλωσόρισε τον Απρίλιο με ένα αισιόδοξο μήνυμα ποστάροντας μία φωτογραφία αγκαλιά με τον αγαπημένο της, Γιάννη.

«Staying home🏡 @yannisaivazis #isminou #andthewholefamily
Καλό μήνα να έχουμε, με υγεία και αισιοδοξία.
Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, στιγμές που σκληρά και βίαια μπήκαν στη ζωή μας.
Ακούστε....σταθείτε, αφουγκραστείτε, δεχτείτε τα καθημερινά ερεθίσματα, προσπαθήστε να ενσωματωθείτε στα καινούργια δεδομένα και κάντε το δύναμή σας. Δεν είναι εύκολο το ξέρω. Για κανέναν. ‘Εμεις οι Έλληνες είμαστε ελεύθερες ψυχες. Ψυχές όμως που μέσα από αυτή τη δυσκολία τα έχουμε καταφέρει περίφημα.
Μια γροθιά όλοι μαζί, όπως αρμόζει στην Ελληνική, επαναστατική μας και πεισματάρα καρδιά!
#stayinghome #stayhealthy #staysafe #staypositive #staystrong #family #love #blessed», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Staying home🏡 @yannisaivazis #isminou #andthewholefamily Καλό μήνα να έχουμε, με υγεία και αισιοδοξία. Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, στιγμές που σκληρά και βίαια μπήκαν στη ζωή μας. Ακούστε....σταθείτε, αφουγκραστείτε, δεχτείτε τα καθημερινά ερεθίσματα, προσπαθήστε να ενσωματωθείτε στα καινούργια δεδομένα και κάντε το δύναμή σας. Δεν είναι εύκολο το ξέρω. Για κανέναν. ‘Εμεις οι Έλληνες είμαστε ελεύθερες ψυχες. Ψυχές όμως που μέσα από αυτή τη δυσκολία τα έχουμε καταφέρει περίφημα. Μια γροθιά όλοι μαζί, όπως αρμόζει στην Ελληνική, επαναστατική μας και πεισματάρα καρδιά! #stayinghome #stayhealthy #staysafe #staypositive #staystrong #family #love #blessed

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top