Ο Στέλιος Ρόκκος «Μένει Σπίτι» όχι στην Αθήνα αλλά στην αγαπημένη του Λήμνο. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Λελέ πήγαν στον αγαπημένο τους προορισμό λίγο καιρό πριν η κυβέρνηση λάβει αυστηρά μέτρα για την προστασία κατά του κορωνοϊού.
Στέλιος Ρόκκος: Το ανεπανάληπτο ντουέτο με τον Λάκη Λαζόπουλο
Ο Στέλιος Ρόκκος δεν χάνει το χιούμορ του ότε αυτές τις δύσκολες στιγμές, σχολιάζοντας την απόφασή του να αφήσει μούσι. Όπως είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μιμείται τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που έχει αφήσει μουστάκι.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής περιγράφοντας την καθημερινότητά του είπε πως δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό. «Το μόνο που με στενοχωρεί είναι αυτός ο εξαναγκασμός, αλλά όχι ότι θα έβγαινα και από το σπίτι. Τη Λελέ τη στενοχωρεί ότι δεν μπορεί να κάνει τη γυμναστική της, αλλά όλα καλά».
Λίγο πριν το κλείσιμο σχολίασε τη κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι πολύ δύσκολο και δεν ξέρει κανείς να σου απαντήσει πότε θα τελειώσει. Είναι πρωτόγνωρη αυτή η κατάσταση, αλλά ελπίζω όταν όλο αυτό φτάσει στο τέλος του να μας έχει μείνει η υπερπροσπάθεια που έχει γίνει στον τομέα της επιστήμης να βρει το εμβόλιο, αλλά και σε θέμα κρατών να μας μείνει. Με λίγα λόγια να είμαστε αλληλέγγυοι και να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.