«Τα συμπτώματα πέρασαν»: Η Χριστίνα Μπόμπα νίκησε τον κορωνοϊό!

Κάνει και πάλι γυμναστική η κυρία Τανιμανίδη

Έτσι έκανε γνωστό στις 11 Μαρτίου η μελαχρινή καλλονή ότι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν η πρώτη Ελληνίδα celebrity που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, όπως είχε κάνει γνωστό η ίδια πριν από δύο εβδομάδες.

Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει γιόγκα και φτιάχνει smoothies στο σπίτι!

Με νέα της ανάρτηση στο Instagram, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως πλέον τα συμπτώματα πέρασαν.

«Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της.

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Ποιος υποχωρεί πρώτος όταν μαλώνουν;

Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι», έγραψε η influencer και παρουσιάστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της. Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ 💋 και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι. #loveyousomuch #μενουμεσπιτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις

Φυσικά η μελαχρινή καλλονή θα παραμείνει σπίτι της προκειμένου να είναι ασφαλής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top