Κρατερός Κατσούλης: H on air συγκίνηση για τον θάνατο του Χατζηκουτσέλη

«Πάνο αγαπημένε μου, καλό ταξίδι!», είπε o ηθοποιός – παρουσιαστής

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Χατζηκουτσέλη πριν από λίγες ημέρες «βύθισε» στο πένθος την οικογένειά του, τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά κα όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τη δουλειά του.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης


Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να αποχαιρετήσει τον ηθοποιό μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Στις 21 Μαρτίου έφυγε ο Πάνος Χατζηκουτσέλης σε ηλικία 74 ετών από ανακοπή καρδιάς. Την ανακοίνωση έκανε ο Άγγελος Πυριόχος, χρόνια φίλος του Πάνου και συνεργάτης. Εγώ τον αποχαιρέτησα στα δικά μου social media. Ο Πάνος για μένα υπήρξε ο πρώτος δάσκαλος πριν τις σχολές, πριν από οτιδήποτε, σε μια ηλικία 17 – 18 ετών, γιατί τύχαινε να είναι οικογενειακός φίλος και συνεργάτης της μητέρας μου σε παιδικές εκπομπές τότε. Ήταν ένας άνθρωπος βαθιά γλυκός, βαθιά ευγενής, με ένα ασύλληπτο χιούμορ», είπε ο Κρατερός Κατσούλης δίχως να κρύψει τη συγκίνησή του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα με τα μέτρα που απαιτούνται, μέχρι 10 άτομα. Πάνο αγαπημένε μου, καλό ταξίδι! Ευχαριστώ πολύ!», πρόσθεσε με σπασμένη φωνή ο ηθοποιός – παρουσιαστής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top