Το συγκινητικό «αντίο» του Κρατερού Κατσούλη στον Πάνο Χατζηκουτσέλη

Όσα έγραψε για τον...δάσκαλό του!

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να κάνει γυμναστική με τη... σφουγγαρίστρα!

Θλίψη έχει προκαλέσει εδώ και λίγα 24ωρα ο θάνατος του ηθοποιού Πάνου Χατζηκουτσέλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θέλησαν να του πουν το δικό τους «αντίο», ήταν κι ο Κρατερός Κατσούλης.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός με μια φωτογραφία κι ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, αποχαιρέτησε τον «δάσκαλό» του όπως τον αποκαλούσε.

Κηδεία Χατζηκουτσέλη: Πότε θα γίνει και η παράκληση της ανιψιάς του

«Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε ... έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα... ότι έφυγε , ο πρώτος "Δασκαλος" μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεατρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γεναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα... και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων. Πριν τις σχολές, πριν από όλα ... Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο. Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξερει αν δεν μου ειχες μεταδωσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θεατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε ... αγάπη φως ευλογία» έγραψε ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε ... έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα... ότι έφυγε , ο πρώτος «Δασκαλος»μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεατρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γεναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα... και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων. Πριν τις σχολές, πριν από όλα ... Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο. Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξερει αν δεν μου ειχες μεταδωσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θεατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε ... αγάπη φως ευλογία ❤️☀️🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ krateroskatsoulis στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top