Γιατί δε βλέπουμε την «Μπουλίτσα»; Η απάντηση του Χάρη Ρώμα!

Όσα είπε ο δημιουργός του «Καφέ της Χαράς»

Δείτε τι συνδέει τον Gerard Butler από τους «300» με τον Χάρη Ρώμα

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού μίλησε ο Χάρης Ρώμας, όπου αναφέρθηκε και στην απουσία της «Μπουλίτσας» -κατά κόσμον Χριστίνα Αρχοντή-, από το «Καφέ της Χαράς».

Σοφία Μουτίδου: Πότε επιστρέφει η «δασκάλα» στο «Καφέ της Χαράς»;

«Παντού με ρωτάνε, ναι, γιατί το κορίτσι βγαίνει και το λέει, έχει πρόβλημα, αλλά το ότι μου επαναλαμβάνεται συνέχεια το ίδιο θέμα, δεν είναι σίγουρο ότι λειτουργεί προς τη θετική κατεύθυνση, να σκεφτούμε ένα στόρι για να παίξει και η Μπουλίτσα. Μπορεί να λειτουργεί και αντίθετα, γιατί και για μένα είναι λίγο τρολάρισμα» είπε ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς.

«Με ρωτάνε παντού τι θα γίνει με αυτό ή να μου δείχνουν συνεντεύξεις που δίνει το κορίτσι. Εμείς είμαστε συγγραφείς, έχουμε κάποιο στόρι στο μυαλό μας και το στόρι αυτό κάποια πρόσωπα δεν τα εμπεριέχει, γιατί θέλαμε να βάλουμε και καινούργια πρόσωπα, για να ανανεώσουμε την ιστορία» συμπλήρωσε.

Ρώμας: «Συμφιλιώθηκα με τον πατέρα μου όταν κατάλαβα ότι θα πεθάνει»

«Πιστεύαμε ότι αν δεν το ανανεώσουμε, θα είναι μια από τα ίδια και λίγο… γερασμένο. Θέλαμε να κρατήσουμε τα ίδια σε βασικούς άξονες, που θέλει και αγαπάει ο κόσμος, εμπλουτισμένο με νέο “αίμα”, με στόρι που ανοίγουνε με καινούργιες ιστορίες, νέα πλάσματα. Ήδη δεν χωράνε αυτοί που έχουμε βάλει, δεν ξέρουμε τι να πρωτοκόψουμε στο μοντάζ. Κάποιοι που δεν χωράγανε… » είπε κλείνοντας ο Χάρης Ρώμας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top