Ρώμας: «Συμφιλιώθηκα με τον πατέρα μου όταν κατάλαβα ότι θα πεθάνει»

Η on air συγκίνηση του ηθοποιού

Ο Χάρης Ρώμας δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένα από τα πιο οικεία πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Τι συνδέει τον Gerard Butler από τους «300» με τον Χάρη Ρώμα;

Ο ταλαντούχος ηθοποιός – σεναριογράφος παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική κάτι που έβρισκε αντίθετο τον πατέρα του και έτσι του απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει το επίθετό του που είναι Ρασσιάς.

«Η συμφιλίωση με τον πατέρα μου ήρθε γιατί κατάλαβα ότι θα πεθάνει. Ήμασταν και οι δύο πολύ αμήχανοι, ήρθαμε κοντά συναισθηματικά» είπε και στη συνέχεια ανέφερε πως έφυγε από το σπίτι του σε ηλικία 20 ετών για να μην έρθει σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Τελικά, πατέρας και γιος συμφιλιώθηκαν λίγο πριν εκείνος «φύγει» από τη ζωή περνώντας τρεις μέρες μαζί στο σπίτι τους στην Κινέττα.

Η on air συγκίνηση του Χάρη Ρώμα

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε και για μια συνάντηση που είχε πριν από μερικούς μήνες και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και το μυαλό του. Πρόκειται για ένα 15χρονο κοριτσάκι που βρίσκεται στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», το οποίο ζήτησε να τον δει.

«Υπάρχουν εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας από τον κόσμο, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι υπάρχουν κάποιες εκδηλώσεις ή κάποιες συναντήσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι έχει αξία αυτό που κάνεις επί της ουσίας. Στο Σύλλογο «Ελπίδα» της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη ζήτησε να με δει ένα κορίτσι. Βεβαίως και πήγα και ήμουν λίγο αμήχανος, αλλά και χαρούμενος που θα συναντούσα μια θαυμάστρια. Είδα ένα κορίτσι 15 χρονών, έλειπαν τα μαλλιά της, με πολύ ωραίο πρόσωπο και πολύ καθαρό βλέμμα. Μου είπε “κύριε Ρώμα, θέλω να σας πω ότι είστε το μοναδικό πράγμα που με κάνει ευτυχισμένη μέσα σε όλο αυτό το πράγμα που ζω”. Και τότε πραγματικά τα ‘χασα και μετά φεύγοντας σκέφτηκα ότι κάτι κάνουμε κι εμείς», είπε φανερά συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top