Η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή για το πρόωρο τέλος του «Hairspray» 

«Κατεβαίνει» λόγω κορωνοϊού

Νέα αναβολή για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ!

«Θύμα» του κορωνοϊού έπεσε και το γνωστό μιούζικαλ «Hairspray»

Ο Μάρκος Σεφερλής που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, θέλησε να αποχαιρετήσει τον ρόλο της Edna και να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω Instagram.

Τσαβαλιά για Σεφερλή: «Με στήριξε και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή»

«Χαλβάη 5-0» εναντίον «Ευτυχίας»: Η κινηματογραφική μάχη της εβδομάδας

«Άλλο ένα θεατρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Λίγο πρωτόγνωρο, λίγο διαφορετικό για μένα, αλλά ένα όμορφο, ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον ταξίδι! Το «Hairspray», το μιούζικαλ που αγαπήσαμε και αγαπήσατε, ολοκλήρωσε – λόγω της κατάστασης που επικρατεί – τις παραστάσεις του. Θα ήθελα λοιπόν να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνεργάτες μου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο (αν και στη συγκεκριμένη δουλειά, ήταν όλοι ΠΡΩΤΟΙ!!!) και ένα πιο μεγάλο «ευχαριστώ» στην σκηνοθέτιδα @themismarsellou που με επέλεξε να δώσω πνοή στην Edna, έναν ρόλο πολύ σπουδαίο καλλιτεχνικά, αλλά και πολύ σημαντικό στην καριέρα μου! Εύχομαι υγεία – πάνω απ’ όλα – σε όλους σας και καλή επιτυχία σε ό,τι καινούριο κάνετε, γιατί το αξίζετε!», έγραψε ο δημοφιλής κωμικός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άλλο ένα θεατρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Λίγο πρωτόγνωρο, λίγο διαφορετικό για μένα, αλλά ένα όμορφο, ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον ταξίδι! Το «Hairspray», το μιούζικαλ που αγαπήσαμε και αγαπήσατε, ολοκλήρωσε - λόγω της κατάστασηςπου επικρατεί - τις παραστάσεις του. Θα ήθελα λοιπόν να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνεργάτες μου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο (αν και στη συγκεκριμένη δουλειά, ήταν όλοι ΠΡΩΤΟΙ!!!) και ένα πιο μεγάλο «ευχαριστώ» στην σκηνοθέτιδα @themismarsellou που με επέλεξε να δώσω πνοή στην Edna, έναν ρόλο πολύ σπουδαίο καλλιτεχνικά, αλλά και πολύ σημαντικό στην καριέρα μου! Εύχομαι υγεία - πάνω απ’ όλα - σε όλους σας και καλή επιτυχία σε ό,τι καινούριο κάνετε, γιατί το αξίζετε!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top