Δείτε πώς απάντησε η Βίκυ Σταυροπούλου στην Άννα Παναγιωτοπούλου

«Με σόκαρε ένας άνθρωπος να μιλάει έτσι για μένα…»

Σε συνέντευξή της την περασμένη Δευτέρα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η Άννα Παναγιωτοπούλου, ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα του θεάτρου είχε αναφερθεί και στη Βίκυ Σταυροπούλου

Όπως είχε πει: «Παναγία μου! Δεν θέλω να τη σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός!».

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καβαλημένος - Είχε μέσο!»

Μέσα από το «Πρωινό», η Βίκυ Σταυροπούλου έδωσε με χιούμορ τη δική της απάντηση:  «Είναι γνωστό ότι έχω μεταπηδήσει από τον χώρο του μόντελινγκ, μην τα ξαναλέμε και ευχαριστώ τον κόσμο που 20 χρόνια με ακολουθεί, γιατί κάνω κι εγώ αγώνα για να κρατηθώ όπως είμαι».

Νέο «χτύπημα» από την Άννα Παναγιωτοπούλου - Ποιους έβαλε στο στόχαστρό της

Στη συνέχεια, τόνισε η ηθοποιός: «Δε θέλω να το σχολιάσω. Δε θέλω... Όχι, δεν πρέπει. Από σεβασμό. Αισθάνθηκα αμήχανα όταν το άκουσα, τα έχασα. Με σόκαρε γιατί είδα έναν άνθρωπο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για μένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που αισθανόμουν από τη λίγη γνωριμία μας ότι συμπαθιόμαστε. Όταν είσαι πολύ καιρό σε αυτή τη δουλειά αυξάνονται τα αντισώματα, βάζεις τα πράγματα αλλιώς στη θέση τους και προχωράς. Στο τέλος συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να μείνω σε αυτό, προτιμώ να μείνω σε όλο το άλλο. Μεγάλωσα με την Άννα, μου άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Να είμαστε γεροί, να έχουμε την υγεία μας και να πορευόμαστε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top