Α. Κατσαβού: Πώς είπα στον Φοίβο ότι πέθανε ο πατέρας του Κ. Βουτσάς

Η συγκινητική εξομολόγηση της τελευταίας συζύγου του ηθοποιού

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς

Τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε στον γιο τους Φοίβο ότι δεν θα ξαναδεί τον πατέρα του, Κώστα Βουτσά,  εξομολογείται η τελευταία σύζυγος του δημοφιλούς ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, μιλώντας στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.   

Λύγισε η Αλίκη Κατσαβού στο star.gr: «Ο Κώστας ήταν ο τέλειος άνθρωπος!»

«Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός και να συνηθίσω αυτή τη μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Στήριγμά μου και άξονας στη ζωή μου πλέον είναι ο μικρός Φοίβος. Είναι 3.5 ετών και φιλτράρει όλο αυτό με το παιδικό μυαλό του»

Για το πώς το είπε στον γιο τους δήλωσε συγκεκριμένα: «Οι ειδικοί με συμβούλευσαν να μιλήσω με απλά λόγια και να πω ακριβώς αυτό που έχει συμβεί. Του το είπα. Ο μικρός ακόμα το επεξεργάζεται. Ζητάει και ρωτάει πού είναι ο πατέρας του». 

Αλίκη Κατσαβού: Τα συγκινητικά μηνύματα μετά την κηδεία του Κώστα Βουτσά

Η Α. Κατσαβού δήλωσε επίσης για το είναι αυτό που της λείπει περισσότερο από τον Κώστα Βουτσά: «Μου λείπει το χιούμορ του, μου λείπουν οι χαρούμενες μέρες. Έφυγε η χαρά μου. Σκεφτόμαστε με τις κόρες του να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε εκείνον στο θέατρο Περοκέ που ήταν το πρώτο όπου έπαιξε και να καλέσουμε όλους τους φίλους του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top