Ράπερ FY: «Στα MadWalk η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν πολύ συνεργάσιμη!»

Το star.gr συνάντησε τον ράπερ στο στούντιο του Δρόμου 89,8 FM

Με το hit «Δε με θέλουν» έχει κάνει όλη τη νεολαία να θέλει να ακούει συνέχεια τη μουσική του.

Μόλις 20 ετών, ο FY που ανήκει στη νέα γενιά ράπερ που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, βρέθηκε στην εκπομπή του Βασίλη Φορτούνη στον Δρόμο 89,8 FM, με το star.gr να τραβάει αποκλειστικά πλάνα από τη συνέντευξή του.

Ο FY στο στούντιο με τον Βασίλη Φορτούνη

Η Ηλιάνα ήταν φοβερή επαγγελματίας

«Ήταν πολύ εύκολη… Ήταν συνεργάσιμη η Ηλιάνα και πολύ επαγγελματίας» είπε για τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα περσινά MadWalk που έκανε αίσθηση. Με τη Βίκυ Καγιά που θα παρουσιάσει φέτος το show θα έκανε ντουέτο; «Ναι, υπό προϋποθέσεις».

Θα τραγουδούσε ποτέ σε… πίστα, κι αν ναι με ποιους Έλληνες καλλιτέχνες; «Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ίσως κι από γυναίκες τη… Josephine!» απάντησε ο ράπερ.

Ο FY παρουσίασε το νέο single του «Just like me» από το καινούργιο του άλμπουμ «Superstar» που κυκλοφορεί σε λίγο καιρό, αλλά κι ένα ακόμα τραγούδι, το «Aroma», που... μυρίζει καλοκαίρι! «Το καλοκαίρι αισθανόμουν celebrity, φέτος αισθάνομαι… Superstar!» είπε με αφορμή αυτή την κυκλοφορία.

Ποιοι άλλοι καλλιτέχνες πιστεύει ότι είναι εξίσου... Superstar; «Ο Light, ο Snik και ο Mad Clip» είπε χωρίς δεύτερη σκέψη ο FY!

Ο νεαρός ράπερ δήλωσε επίσης ότι έχει την πλήρη στήριξη των γονιών του, αλλά και της κοπέλας του με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος!

Βίντεο/Φωτογραφίες: Κορίνα Φλεβάρη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top