Joaquin Phoenix: O Mr. Joker μιλά για τον θάνατο του νεαρού αδερφού του

«Όσοι τον είχαμε κοντά μας, νιώθουμε ακόμη την "παρουσία" του»

Για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στο παρελθόν μίλησε ο Joaquin Phoenix λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του βραβείου για τον Α’ Ανδρικό ρόλο στις Χρυσές Σφαίρες για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία «Joker».

Χρυσές Σφαίρες: Μεγάλοι νικητές Χοακίν Φοίνιξ και Κουέντιν Ταραντίνο

Μία από αυτές ήταν και ο θάνατος του αδερφού του River Phoenix, ο οποίος πέθανε στις 31 Οκτωβρίου 1993 σε ηλικία 23 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#riverphoenix #runningonempty #beautifulboy #myownprivateidaho #movies #moviestar #love #90s #standbyme #glasses #80s

A post shared by Linka1999 (@linka_1999) on

Ήταν ένας πολλά υποσχόμενος ηθοποιός και όπως είπε ο αδερφός του: «Ο River ήταν σημαντικός ηθοποιός και ουσιαστικά το αγνοούσαμε».

Εκείνος και η οικογένειά του δυσκολεύτηκαν να διαχειριστούν αυτό που τους συνέβη, αφού δεν μπορούσαν να βιώσουν το πένθος τους, εξαιτίας των δημοσιογράφων που προσπαθούσαν  με κάθε τρόπο να «τρυπώσουν» στον χώρο τους. Ακόμα και ελικόπτερα πετούσαν πάνω από το σπίτι τους, προκειμένου να δουν κάτι ή να τους αποσπάσουν μία δήλωση.

Ο 45χρονος σήμερα ηθοποιός, μιλώντας στον δημοσιογράφο Anderson Cooper και την εκπομπή «60 Minutes», παραδέχτηκε ότι αυτό το τραγικό γεγονός επηρέασε και την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και αυτό φαίνεται και στις ερμηνείες του από το 1993 και μετά.

«Νιώθω πως σε κάθε ταινία που έχω παίξει, υπάρχει μια βαθιά σύνδεση με τον River. Και πιστεύω πως όλοι όσοι τον είχαμε κοντά μας, νιώθουμε ακόμη την "παρουσία" αλλά και την καθοδήγησή του στις ζωές μας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους», είπε και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα σημείο στην ταινία Raging Bull όπου ο Robert De Niro συναντά ένα κορίτσι και αυτή η σκηνή κάτι ξυπνά μέσα μου, κάτι το οποίο μπορώ να δω μόνο μέσα από τα μάτια του αδερφού μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top