Διαμαρτυρία πολλών αστέρων: Διαδηλωτές Φόντα, Σάραντον, Φίνιξ και Σιν!

Σε διαμαρτυρία για την κλιματική αλλαγή

Σούζαν Σάραντον και Τζέιν Φόντα σε διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή

Οι αστέρες του Χόλιγουντ Χοακίν Φίνιξ και Μάρτιν Σιν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ακτιβίστριας και ηθοποιού Τζέιν Φόντα συμμετέχοντας και αυτοί στη  διαδήλωση που έγινε χθες έξω από το κτίριο του Καπιτωλίου στην Ουάσινγκτον, ζητώντας δράση για την κλιματική αλλαγή. Στην ίδια διαμαρτυρία συμμετείχε και η σταρ του Hollywood Σούζαν Σάραντον. 

Σούζαν Σάραντον: Πέταξε τα διαμάντια της, άφησε το Όσκαρ σπίτι και ήρθε στη Λέσβο!

«Η κλιματική κρίση κάνει το έθνος μας και όλα τα έθνη λιγότερο ασφαλή», είπε η Φόντα, φορώντας ένα κόκκινο καπέλο, καθώς επευφημήθηκε από ένα πλήθος που ανάμεσά τους ήταν και ο Σιν.

Σ.Σάραντον, Χ.Φίνιξ και Τζ, Φόντα ανάμεσα στους διαδηλωτές για την κλιματική αλλαγή στην Ουάσιγκτον 

Μίλησε επίσης για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία, οι οποίες έχουν καταστρέψει δεκάδες χιλιάδες τετραγωνικά μίλια βοσκοτόπων και προκάλεσαν τουλάχιστον 27 θανάτους.

Συνελήφθη και πάλι η Τζέιν Φόντα σε συγκέντρωση στην Ουάσιγκτον!

Στο Σίδνεϊ νωρίτερα την Παρασκευή, χιλιάδες θυμωμένοι διαδηλωτές ζήτησαν από την αυστραλιανή κυβέρνηση να κάνει περισσότερα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Φοίνιξ χρησιμοποίησε την ομιλία του στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2020 - όπου κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική ταινία- για να καλέσει τους ανθρώπους να κάνουν «θυσίες» για να επιβραδύνουν την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Χοακίν Φίνιξ: Πόσα πήρε για να πρωταγωνιστήσει στο Joker;

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top