Ρεσιτάλ από Hanks: Πρέπει να πάω στον ελληνικό στρατό και να δίνω φόρους;

«Η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο»

Για μία ακόμη φορά αποθέωσε την Ελλάδα ο Tom Hanks.

Ο 63χρονος ηθοποιός, που προ ημερών πολιτογραφήθηκε τιμητικά  Έλληνας από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, παρέλαβε συγκινημένος το τιμητικό Βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ για την προσφορά του στην Εβδόμη Τέχνη, κατά την τελετή απονομής των 77ων Χρυσών Σφαιρών.

Έγινε Έλληνας ο Tom Hanks

Rita Wilson: Το μήνυμα για την πολιτογράφηση του Tom Hanks

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε δύο φορές στην Ελλάδα και τη χαρακτήρισε την ομορφότερη χώρα στον κόσμο, ενώ αστειεύτηκε, αναρωτώμενος εάν πρέπει τώρα να πάει… στον ελληνικό στρατό.

«Έχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Ελληνας: πρώτον, πρέπει να υπηρετήσω στον στρατό; Δεν είμαι καλός σε αυτό, πονάω στα γόνατα και είμαι γέρος. Πρέπει να πληρώσω φόρους ή μπορώ να πληρώσω με μετρητά; Αστειεύομαι, είναι μεγάλη τιμή, είμαι “Έλληνας” ουσιαστικά εδώ και 32 χρόνια», είπε αστειευόμενος, απαντώντας σε ερώτηση Έλληνα ανταποκριτή στο Χόλιγουντ.

«Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος. Η οικογένεια μου πηγαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Έχω πάει σε όλον τον κόσμο, στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, κανένα όμως δεν ξεπερνά την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό. Είναι καλά για την ψυχή σου. Είναι μέρος που σε γιατρεύει. Ιδίως αν βάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το φανταστικό, το πραγματικά φανταστικό, πρόγραμμα να κοιμάσαι ως το μεσημέρι, να ξενυχτάς ως τις 3 το πρωί, συζητώντας σε μια ταβέρνα. Είναι η καλύτερη ζωή που μπορεί να έχει κάποιος», είπε ο «Ελληνας» πλέον Hanks.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top