Μάρθα Καραγιάννη: Οι έρωτες της ζωής της & το παιδί που δεν ήρθε

Όσα είπε η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε μία από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Για πάρα πολλά χρόνια κοσμούσε τα εξώφυλλα των  περιοδικών της εποχής, τόσο με τις επαγγελματικές της επιτυχίες, όσο και με τους άνδρες που τις σημάδεψαν τη ζωή.

Μάρθα Καραγιάννη - Βασίλης Κωνσταντίνου

Η σταρ του σινεμά σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τους φίλους της, τον γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο αλλά και τη μακροχρόνια σχέση της με τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, της δεκαετίας του ’70, ήταν μαζί για 12 χρόνια. Μάλιστα, εκείνος της έκανε έκπληξη και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Κάναμε σχέδια να παντρευτούμε και να κάνουμε μαζί  ένα παιδί. Κι αν η Μάρθα δεν μπορούσε να υιοθετούσαμε ένα παιδί. Η συγκυρία ήταν τέτοια που ούτε η Μάρθα, αλλά ούτε κι εγώ δεν προλάβαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε», είπε αρχικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου και πρόσθεσε: «Ήθελα  να κάνω αυτόν τον γάμο γιατί είχα βρει έναν άνθρωπο που με είχε εντυπωσιάσει με τη συμπεριφορά της».


Η Μάρθα Καραγιάννη ακούγοντας αυτά τα λόγια από τον πρώην σύντροφό της υπογράμμισε: «Ο Βασίλης αγαπήθηκε πολύ. Η δική μας η σχέση είχε κάτι άλλο. Είχε στοργή, αγάπη φιλία. Τώρα είμαστε πολύ καλοί φίλοι».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top