Νεκρός ο πρώην αρραβωνιαστικός της κόρης της Whitney Houston

O Nick Gordon πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 30 ετών άφησε ο πρώην αρραβωνιαστικός της κόρης της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown.

 Nick Gordon-Bobbi Kristina Brown/φωτογραφία AP

Ο Nick Gordon πέθανε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στη Φλόριντα, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ υπέστη μια σειρά από εμφράγματα και τελικά κατέληξε.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός του, Junior Walke,r μέσω Facebook γράφοντας: «Γιατί έπρεπε να χάσω τον αδερφό μου την πρώτη μέρα του χρόνου; Το μόνο που θέλω είναι να κλαίω. Σε αγαπώ αδερφέ μου. Είμαι ευγνώμων που είχα μια τελευταία στιγμή μαζί σου στο κρεβάτι, πριν πεθάνεις. Πιστεύω ότι άκουσες όσα είπα. Να μας προσέχεις από κει ψηλά εμένα και τα ανίψια σου».


Ο Nick Gordon φαίνεται πως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον θάνατο της 22χρονης Bobbi Kristina Brown, η οποία πέθανε τον Ιούλιο του 2015 στο σπίτι της στη Georgia.

Whitney Houston: Η τραγική ζωή της μεγάλης φωνής

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας πέθανε τρία χρόνια μετα τον θάνατο της μητέρας της, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο πολυτελές σπίτι της.

Whitney Houston-Bobbi Kristina Brown/φωτογραφία AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top