Εμμανουέλα Μάινα: Μιλά στο star.gr για τον χωρισμό της και το GNTM

Όσα είπε το 22χρονο μοντέλο στo backstage του μεγάλου τελικού του GNTM

Η Εμμανουέλα ήταν μία από τις πιο αγαπητές παίκτριες του Greece’s Next Top Model, η οποία δεν είχε μία, αλλά δύο ευκαιρίες στον διαγωνισμό. Παρά τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε ωστόσο, δεν κατάφερε να «πείσει» τους κριτές για τις ικανότητές της και έτσι αποχώρησε.

GNTM-Εμμανουέλα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη δεύτερη αποχώρησή της

Η 22χρονη βρέθηκε στον μεγάλο τελικό του GNTM, και καθώς όλη η Ελλάδα περίμενε με ανυπομονησία την ανακοίνωση της νικήτριας, η ίδια μίλησε backstage στο star.gr.

Η Εμμανουέλα εξέφρασε την αγάπη της για την Κέισι και την Άννα Μαρία, ενώ τόνισε ότι δεν ήθελε να κερδίσει η Κάτια, καθώς ποτέ τους δεν ήρθαν κοντά γιατί δεν ταίριαζαν σαν άνθρωποι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Things are changing , change with MOEHA. @moeha.eu #moeha #thingsarechanging

A post shared by Εμμανουέλα-Μαρία Μάινα (@emmanouela_maina) on

 

Όταν ρωτήθηκε για τα μηνύματα που δέχτηκε μέσω social media, το νεαρό μοντέλο τόνισε ότι δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα και όλα ήταν πολύ θετικά και υποστηρικτικά, κάτι που την χαροποίησε ιδιαίτερα. Το ίδιο όμως, δε συνέβη και στην Άννα Χατζή, την άλλη διαγωνιζόμενη του GNTM, η οποία δέχτηκε πολύ υβριστικά μηνύματα.

Η Εμμανουέλα σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος όταν δεν ξέρει κάποιον, τον προσβάλλει. Δε χρειάζεται να βρίζουμε κάποιον. Αν είχα δεχτεί κι εγώ τέτοια μηνύματα, σίγουρα θα με επηρέαζε σε έναν βαθμό γιατί δεν είμαι εγώ αυτό».

Διαζύγιο για την Εμμανουέλα: Έφυγε από το σπίτι της μετά το GNTM!

Όσον αφορά στα προσωπικά της, η όμορφη Εμμανουέλα, που πρόσφατα χώρισε από τον επί δύο χρόνια σύζυγό της, Χρήστο, ανέφερε πως πλέον είναι καλά, ήρεμη και θέλει να εστιάσει στη δουλειά της και μόνο.

 

 

Κάμερα: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top