Ζήνα Κουτσελίνη: «O πατέρας μου κατέστρεφε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!»

«Το σπίτι μύριζε αλκοόλ κι όχι μελομακάρονα»

Δείτε τον «Αγγελιοφόρο» της «ΕΛΠΙΔΑΣ» Σάκη Ρουβά να τραγουδάει για τα παιδιά στο «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σήμερα ηγείται μίας από τις πιο πετυχημένες εκπομπές της τηλεόρασης, το  «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ έχει στήσει τη μισή ελληνική τηλεόραση αφού για χρόνια εργαζόταν πίσω από τις κάμερες

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τα Χριστούγεννα και για τα συναισθήματα που νιώθει αυτές τις ημέρες. Δε δίστασε να αναφερθεί τόσο στις πιο «σκοτεινές» αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων όσο και τις πιο λαμπρές γιορτές που έζησε με τον ερχομό της κόρης της Έμμας.

Της πάει πολύ! Η… ροκ αλλαγή στην εμφάνιση της Ζήνας Κουτσελίνη

«Τα καλύτερά μου Χριστούγεννα ήταν όταν γέννησα την κόρη μου και την πήρα στο σπίτι τέτοιες μέρες, καθώς γεννήθηκε εφταμηνίτικη και για δυο μήνες περίπου ήταν στη θερμοκοιτίδα στο μαιευτήριο Λητώ. Γέμισε το σπίτι μωρουδίλα, φως και αγκαλιές. Ένιωσα πως εκείνα τα Χριστούγεννα ξαναγεννήθηκα και αναθεώρησα όλη μου τη ζωή. Το κλάμα του, το γέλιο του, το φωτεινό πρόσωπο του συζύγου μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν πραγματικές γιορτές μεγάλης χαράς» είπε με ενθουσιασμό.

Ζήνα Κουτσελίνη: Για ψώνια με τον σύζυγο και την κόρη της

Όμως υπήρξαν και πολλά «μαύρα» Χριστούγεννα, ιδίως στην παιδική της ηλικίας. «Τα χειρότερά μου ήταν περισσότερα των παιδικών μου χρόνων, καθώς δεν υπήρχε ηρεμία στο σπιτικό μας. Μύριζε αλκοόλ και όχι μελομακάρονα ή κουραμπιέδες. Συνήθως το χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στη μέθη του αλκοόλ του ο μπαμπάς μου το γκρέμιζε κι εγώ με θυμάμαι να κλαίω και να το ξαναστήνω από την αρχή μόνη μου. Τα χρόνια περνούσαν κι εγώ σχεδόν κάθε χρόνο ξαναέστηνα το σπασμένο δέντρο της μέθης του. Εκείνο το γκρεμισμένο δέντρο των παιδικών μου χρόνων με στοίχειωνε πάντα, μέχρι που γεννήθηκε η κόρη μου και φωτίστηκαν αλλιώς αυτές οι μέρες» δήλωσε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top