Σε αναπηρικό αμαξίδιο η Σταρ Ελλάς 2019 - Τη χτύπησε η Μις Αυστραλία!

Βγήκαν τα μαχαίρια στον διαγωνισμό ομορφιάς ‘’Miss World’’

Δείτε τη το βίντεο από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Η Ραφαέλα Πλαστήρα από τα Τρίκαλα ήταν η κοπέλα που αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς 2019. Το 20χρονο μοντέλο αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς ‘’Miss World 2019’’ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

Σταρ Ελλάς 2019: Η Τρικαλινή Ραφαέλα ήθελε από μικρή να φορέσει το στέμμα!

Τον συγκεκριμένο διαγωνισμό όμως, κάποιες έχουν πάρει πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα να έχουν βγει… μαχαίρια! Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει μέσω της εφημερίδας Espresso και του Βαγγέλη Καράλη, η Ραφαέλα Πλαστήρα, δέχτηκε επίθεση από τη Μις Αυστραλία, Sarah Marschke, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες.

«Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Μις Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι. Έπαθα διάστρεμμα. Για δύο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι. Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μια κακία για εμένα. Η επίθεση που δέχτηκα και το διάστρεμμα με έκαναν να πεισμώσω ακόμα πιο πολύ για τον τελικό», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top