Λάκης Λαζόπουλος: Όσα είπε για τη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο

Γράφει βιβλίο για την αγαπημένη του Τασούλα

Πριν από λίγο καιρό ο Λάκης Λαζόπουλος βίωσε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του. Η σύζυγός του, Τασούλα, «έφυγε» από τη ζωή έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Λάκης Λαζόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της συζύγου του

Αυτή η δυσάρεστη κατάσταση ώθησε τον ηθοποιό να γράψει ένα βιβλίο που θα αναφέρεται σε όλα όσα έζησε στο πλευρό της. «Γράφω ένα βιβλίο για την Τασούλα. Είναι αυτά που έζησα αυτή την περίοδο και που θεωρώ ότι ίσως θα είναι χρήσιμα για κάποιον άνθρωπο που ζει δίπλα σε έναν άνθρωπο ή που περνάει αυτό. Νιώθω ότι έτσι κάπως θα μάθουν αυτά που έμαθα κι εγώ. Όταν βρεθείς τρία χρόνια να ακούς τόσες πληροφορίες, να είσαι όλη μέρα στα τηλέφωνα με γιατρούς, με όλη αυτή την ένταση σε ένα καινούργιο και δύσκολο αγώνισμα, μαθαίνεις πράγματα που καλό είναι να μην μείνουνε έτσι όπως υπάρχουν μέσα μου. Πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να το κάνω», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Το βιβλίο θα έχει τον τίτλο: «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου» και θα είναι γύρω στις 200 σελίδες, αλλά όπως είπε ο ίδιος θα έχει και διάφορες εικόνες μέσα.«Όταν παίρνεις μια εικόνα ενός κακού πράγματος και προσπαθείς να την αποτυπώσεις μέσα στο μυαλό σου… Τι είναι αυτό που σου δείχνουν; Και αυτή η ένταση που μεταφέρεται την ώρα που βλέπεις μια εξέταση και παρακολουθείς τους γιατρούς να παγώνουν… Αυτό το αίσθημα μπορείς να το δεις και σε μια εικόνα που αποτυπώνεται μετά κι όμως μια τόσο μικρή εικόνα ξαφνικά σου αλλάζει όλη τη ζωή. Έρχεται κάτι από μέσα να σου δείξει ότι μπορεί να σου διαλύσει το έξω σε ένα δευτερόλεπτο. Έχω τέτοιες εικόνες που δεν ξέρω πόσες θα είναι ακόμη».

Κλείνοντας πρόσθεσε ότι η Τασούλα ήξερε την αλήθεια για την υγείας της από την αρχή, από την πρώτη στιγμή και αυτό ήταν κάτι που τον έβρισκε σύμφωνο, καθώς πιστεύει μόνο με την αλήθεια μπορείς να παλέψεις και όχι με το ψέμα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top