Λυκουρέζου-Κουτουμάνου: Συνεχίζεται η διαμάχη για την περιουσία της Λάσκαρη

Οι δυο πλευρές προσπαθούν να βρουν μία εξωδικαστική λύση

Μια τελική πρόταση, που θα επιλύσει οριστικά και εξωδικαστικά το θέμα και θα βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Μάρθα Κουτουμάνου και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου προσπαθούν να βρουν οι δύο πλευρές.

Από τη στιγμή που η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» από τη ζωή, οι κόρες της δεν μπορούν να καταλήξουν στο ποια θα είναι η διαχειρίστρια του σπιτιού που τους άφησε η μητέρας τους στο Πόρτο Ράφτη.

Λυκουρέζου-Κουτουμάνου: «Όταν πεθάνουν οι γονείς μου θα δεις τι θα πάθεις»

Έπειτα από έντονες διαφωνίες, οι δύο γυναίκες κατέληξαν στα δικαστήρια, αφού η Μάρθα υποστηρίζει ότι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε κλειδαριές και δεν την αφήνει να μπει στο σπίτι. Έως αργά το βράδυ της Τρίτης, οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγμάτευση, προκειμένου να βρεθεί μία εξωδικαστική λύση.

Το πρωί της Τετάρτης,  οι πληρεξούσιοι δικηγόροι κατέθεσαν μια σειρά εγγράφων στο δικαστήριο, προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία, αφού οι κόρες της ηθοποιού δεν έδωσαν το «παρών» στην Ευελπίδων.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου έδωσε στις δύο πλευρές μια μικρή παράταση, σε περίπτωση βρεθεί εξωδικαστική λύση, ειδάλλως θα προχωρήσει στην έκδοση της απόφασης σχετικά με το πολυτελές σπίτι της ηθοποιού.

Δείτε ολίκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top