Καραβάτου-Κατσούλης στο star.gr:«Η αγαπημένη μας στιγμή είναι οι αγκαλιές»

Η σχέση τους, η καθημερινότητα και τα παιδιά

«Στη Φωλιά των Κου Κου» τρύπωσε το star.gr και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη μίλησαν για τη ζωή και την καθημερινότητά τους!

Ζεστοί, φιλικοί, ανθρώπινοι και πολύ θετικοί μας υποδέχτηκαν στο δεύτερο σπίτι τους και μας μίλησαν για την τρίτη επιτυχημένη σεζόν που διανύουν στο STAR με την εκπομπή τους. 

«Είναι όλοι αγαπημένοι άνθρωποι που απαρτίζουν την εκπομπή, οπότε είναι για μας μία συγκυρία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πολύ ευτυχισμένη!» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου. 

Η σχέση τους και τα παιδιά τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2011 στο Δημαρχείο της Φιλοθέης και είναι μαζί 10 χρόνια. 

«Στην Κατερίνα θαυμάζω την καθαρότητα και την ακεραιότητά της» είπε ο Κρατερός κι εκείνη με τη σειρά της εκφράστηκε με τον ίδιο τρόπο! «Θα πω κι εγώ το ίδιο!» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μαζί έχουν αποκτήσει δυο υπέροχα παιδιά, την 7χρονη Αέλια και τον 3 ετών Αρίωνα, τα οποία ήρθαν να συμπληρώσουν την ευτυχία τους!

«Το παρεάκι στο σπίτι είναι ή εγώ με τα παιδιά ή ο Κρατερός με τα παιδιά. Η αγαπημένη μας στιγμή είναι οι αγκαλιές! Κάθε στιγμή της καθημερινότητας είναι ένα φυλαχτό που κρατάμε βαθιά μέσα μας. Προσπαθούμε για τις καλύτερες καταγραφές, αλλά δεν είμαστε τέλειοι…» είπε η Κατερίνα.

Φέτος, ο Κρατερός Κατσούλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει!» στο θέατρο Ζίνα μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τη Ναταλία Δραγούμη και την Ευαγγελία Μουμούρη πρωταγωνιστούν στην κωμωδία.

Για μένα είναι πολύ μεγάλη ευλογία και ευτυχία να βρίσκομαι σε αυτή την παράσταση με αυτούς τους ανθρώπους. Ιδιαίτερα με τον Βλαδίμηρο που του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία

Όνειρο ζωής για τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή ήταν και η δημιουργία ενός χώρου έκφρασης, του «Modus Vivendi by Krateros Katsoulis». Ένα κέντρο πολιτισμού και ψυχαγωγίας, όπου γίνονται σεμινάρια κίνησης, έκφρασης και επικοινωνίας.

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr) 

κάμερα-μοντάζ: Amber Doku
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top