Γιώργος Τσαλίκης: Η αντιδημαρχία, η γκαρνταρόμπα και οι ενυδατικές κρέμες!

Γιατί έληξε η συνεργασία με τη «Λαίδη» πριν καν αρχίσει...

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε το πρωί της Πέμπτης στους «Κου Κου» για τον ρόλο του αντιδημάρχου, την άλλοτε πανάκριβη γκαρνταρόμπα, τις ενυδκατικές κρέμες που βαρέθηκε να χρησιμοποιεί αλλά και τους λόγους που η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν.

«Είμαι αντιδήμαρχος Περιστερίου, είναι μία πολύ υπεύθυνη» δήλωσε ο τραγουδιστής που τόνισε ότι πηγαίνει στο γραφείο του από τις 06:30 το πρωί, αφού είναι μία θέση προσφοράς που τη γουστάρει.

«Κάποτε πηγαίναμε στο Παρίσι στο Οίκο Dior και δίναμε ένα σκασμό λεφτά, πια δεν είμαι σε αυτήν τη φάση» είπε ο Γιώργος για το στιλ του, αλλά και το γεγονός ότι πλέον είναι πολύ χύμα και για ημέρες δε βάζει καν ενυδατικές κρέμες, μόνο όταν του το επισημαίνει η σύζυγός του, η Δώρα. 

«Όλα ήταν έτοιμα, κάναμε φωτογράφιση, βίντεο γέλια… δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μια μέρα και μου είπαν ότι αποχώρησε η Άντζελα από το σχήμα. Λέω «γιατί;» και μου λένε: «Της στείλαμε προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί. που στη μία είναι εκείνη μπροστά και στην άλλη εσύ και θίχτηκε».

Χαμός στη νυχτερινή Αθήνα - Συνεργασίες, αποχωρήσεις και γαρύφαλλα!

Άντζελα Δημητρίου: Διαλύθηκε η συνεργασία με τον Γιώργο Τσαλίκη!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top