Έλενα Ράπτη: Αποκαλύπτει αν είναι έγκυος και γιατί έκανε κρυφά τον γάμο της

Έδωσε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη

Η Έλενα Ράπτη μιλά σπάνια για την προσωπική της ζωή, την οποία προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας το περασμένο καλοκαίρι ξαφνικά αποκάλυψε στα social media ότι παντρεύτηκε τον σύντροφο της, Κίμωνα Μπάλλα και όλοι άρχισαν να ψάχνουν τις λεπτομέρειες… 

Η Έλενα Ράπτη παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και στην δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τον γάμο της αλλά και για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Έλενας Ράπτη με τον σύζυγό της

Έλενα Ράπτη: Νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο

Γιατί κράτησε κρυφό τον γάμο της

«Ο γάμος μας έγινε λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Πήρα λοιπόν την απόφαση να μείνει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί δεν ήθελα να είναι μέρος της δημόσιας συζήτησης την προεκλογική περίοδο. Ούτε ήθελα να συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνιακά στον πολιτικό μου αγώνα. Ήταν μια προσωπική στιγμή, που την κρατήσαμε δική μας στον χρόνο που έπρεπε».

Ο έγγαμος βίος 

«Διανύει λίγους μήνες και πάει περίφημα. Δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας. Απλά προστέθηκε σε αυτή η κοινή μας ζωή και περισσότερα σχέδια για το μέλλον. Είναι ένας γάμος σαν όλους τους άλλους».

Ακόμα, είπε ότι δεν καταφέρνει να κρατά τον γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και θα το ήθελε πολύ. Θεωρεί ότι υπάρχουν ειδήσεις πολύ πιο ενδιαφέρουσες από μια φωτογραφία του γάμου της.

Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι είναι έγκυος, εκείνη απάντησε: «Θα σας πω ότι, ακόμη και μυστικό να ήταν, μάλλον δύσκολα θα έμενε κρυφό για καιρό!»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top