Χρήστος Φερεντίνος: Μιλά για τον χωρισμό του από τη Σοφία Παυλίδου

Τι λέει για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου;

Δείτε το νέο trailer του «Πάνω Κάτω» με τον Χρήστο Φερεντίνο

Γιατί δε θέλει τα παιδιά του να ασχοληθούν με την τηλεόραση, τη σχέση που έχει με την πρώην σύντροφό του αλλά και το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος στη Νέα Σελίδα.

Δείτε το νέο trailer του «Πάνω Κάτω» με τον Χρήστο Φερεντίνο

«Η τηλεόραση δεν θα είναι ποτέ όπως ήταν. Δεν θα σου πω ότι πεθαίνει, αλλά έχει μπει πια σε μια άλλη εποχή. Βλέπω νέα παιδιά που τελειώνουν το πανεπιστήμιο και δυσκολεύονται να βρουν δουλειά. Όταν ξεκινούσα εγώ, ήταν πιο εύκολο να μπεις στον χώρο και να προχωρήσεις.

Από την άλλη, αν τα παιδιά μου είχαν γερό στομάχι, μεράκι και φιλοδοξία να ασχοληθούν με την τηλεόραση, δεν θα τα εμπόδιζα, όπως δεν εμπόδισαν κι εμένα οι δικοί μου γονείς όταν τους είπα ότι θα αφήσω τη Νομική για να γίνω δημοσιογράφος. Από τη στιγμή όμως που δεν είναι κάτι που θέλουν, δεν θα τους ωθούσα να το κάνουν».

Χρήστος Φερεντίνος: Γιατί αποχωρεί από τη θεατρική παράσταση;

Σε ότι αφορά στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του και τον χωρισμό του ανέφερε πως δεν υπήρξαν εντάσεις στην αρχή του χωρισμού. «Αλλά και να υπήρχαν, δεν θα το έλεγα ποτέ σε μια συνέντευξη, γιατί δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Κανένας χωρισμός δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Αλλά δύο άνθρωποι που έχουν ζήσει τόσα πολλά μπορούν να έχουν κατανόηση και έναν πραγματικά πολιτισμένο τρόπο χωρισμού. Εκεί φαίνεται και η ποιότητα μιας σχέσης» σημείωσε.

Όσο για το αν θα ήθελε να ξαναφτιάξει τη σχέση του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη στο μυαλό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top