«Μελέτης» από «Άγριες Μέλισσες»: Δέχεται επιθέσεις μίσους στον δρόμο!

Από το «Peppermint» στη «Βέρα» και τώρα στην επιτυχία της χρονιάς

Είδε τον εαυτό του στη μεγάλη οθόνη σε πολύ μικρή ηλικία, συγκεκριμένα το 1999, όταν έπαιξε στην ταινία «Peppermint» με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χωραφά. Στη συνέχεια ως «μικρός» συμμετείχε στην καθημερινή σειρά του Mega «Βέρα στο δεξί», όμως για αρκετά χρόνια είχαμε χάσει τηλεοπτικά τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Μέχρι που στη ζωή του μπήκαν οι «Άγριες Μέλισσες» και ο πιο μισητός ρόλος της σεζόν, αυτός του «Μελέτη». Ο 31χρονος σήμερα ηθοποιός μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την καριέρα του, αλλά και για τους ρόλους που του άλλαξαν τη ζωή.

Ο «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήθελε να εγκαταλείψει την υποκριτική

Κουκουράκης: Οι... θυσίες που έκανε για να πάρει τον ρόλο του «Κωνσταντή»

«Προχθές ήμουν με τον Ιωάννη (σ.σ. Αθανασόπουλο που υποδύεται τον «Γιάννο») στο Σύνταγμα και δύο κυρίες μου είπαν “Σε μισώ!”» εξομολογήθηκε στην κάμερα. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε πως εκτός από τον ρόλο του «Μελέτη», ήταν υποψήφιος και για τον ρόλο του «Κωνσταντή».

Ο ηθοποιός είπε και την άποψή του για όσους ασχολούνται από πολύ νεαρή ηλικία με την υποκριτική, αλλά και για τον αγαπημένο του συμπρωταγωνιστή στην κωμική σειρά «LAPD» του Mega, που δεν ήταν άλλος από τον Κρατερό Κατσούλη!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top