Μις Ελλάς 2019: «Θέλω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο εξωτερικό»

Η Έρρικα Κολάνη ήταν πολύ συγκινημένη

Η δεύτερη μεγάλη νικήτρια των φετινών καλλιστείων δεν είναι άλλη από τη Μις Ελλάς. Για το 2019 δεν είναι άλλη από τη μελαχρινή καλλονή Έρρικα Κολάνη.

Η εστεμμένη Μις Ελλάς 2019, Έρρικα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είμαι πολύ συγκινημένη και πολύ χαρούμενη… είναι όνειρο για μένα να κατακτήσω έναν τόσο σπουδαίο τίτλο, όπως αυτόν της Μις Ελλάς» δήλωσε η Έρρικα στο star.gr. «Θα ήθελα να κατακτήσω και κάποιον τίτλο στο εξωτερικό» συνέχισε η μελαχρινή καλλονή που δήλωσε ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά για να συμβεί αυτό.

Σταρ Ελλάς 2019: Η Τρικαλινή Ραφαέλα ήθελε από μικρή να φορέσει το στέμμα!

Καλλιστεία 2019: Ο Γιάννης και η Ισμήνη Αϊβάζη στο πλευρό της Κορινθίου

Η 23χρονη κοπέλα από την Αθήνα σπουδάζει στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ενώ παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μίλησε και για τη διαφορά ανάμεσα στις «βασίλισσες της ομορφιάς» και τον κόσμο του μόντελινγκ.

Από την εμφάνιση της Έρρικας με μαγιό /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Βλέπω το GNTM, φαίνεται ότι είναι πολύ απαιτητικό. Είναι καλό για τα κορίτσια που δεν έχουν ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Υπάρχουν τέσσερις κριτές που είναι top και σίγουρα θα τις βοηθήσουν να κάνουν καριέρα» είπε η Μις Ελλάς 2019 για το παιχνίδι του STAR που «σκίζει» σε νούμερα τηλεθέασης, ενώ δήλωσε ότι παρότι δεν το σκέφτεται προς τον παρόν, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δήλωνε συμμετοχή!

Σημαντικό ρόλο όχι μόνο στο σχεδιασμό των ρούχων αλλά και στη συνολική διοργάνωση της βραδιάς των Καλλιστείων είχε και ο fashion designer Αναστάσιος Τρανούλης, του γνωστού Οίκου Τρανούλη.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top