Κατερίνα Καραβάτου: Μία μαζορέτα κάτω από τον Λευκό Πύργο!

Το ταξίδι - αστραπή στη Θεσσαλονίκη

Κατά καιρούς η Κατερίνα Καραβάτου ετοιμάζει τη βαλίτσα της και επισκέπτεται διάφορα μέρη της Ελλάδας αναζητώντας... κου κου θέματα και πρόσωπα.

«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου για τη Σοφία Κοκοσαλάκη

Κατερίνα Καραβάτου: Με τα παιδιά της στη βάπτιση του γιου Ψυχράμη-Μακαλιά

Μετά το ταξίδι στης στα Γιάννενα και την Κέρκυρα για της ανάγκες της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η παρουσιάστρια βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της, τη Θεσσαλονίκη.

Κατερίνα Καραβάτου/ φωτογραφία περιοδικό YouWeekly

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «YouWeekly» την «τσάκωσε» κάτω από τον Λευκό Πύργο να κάνει γυρίσματα με το συνεργείο της εκπομπής της. Εκτός, όμως, από τα γυρίσματα, τα δύο βράδια που έμεινε στο πατρικό της, βρήκε και μια καλή ευκαιρία για να συναντηθεί με δύο από τις κολλητές φίλες των παιδικών της χρόνων με τις οποίες διατηρούν ακόμη πολύ καλή σχέση, αλλά και να δειπνήσει στο εστιατόριο «Χαρούπι» που ανήκει στον ξάδερφό της, σεφ Μανώλη Παπουτσάκη, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε και από τη θέση του κριτή στο «MasterChef junior.

Κατερίνα Καραβάτου/ φωτογραφία περιοδικό YouWeekly

Έγινε και μαζορέτα

Ο καιρός ευνοούσε για τα γυρίσματα και η Κατερίνα Καραβάτου συγκέντρωσε τις αμαζόνες γνωστού αθλητικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης στο λιμάνι, για να μάθει από εκείνες την κινησιολογία και, φυσικά, τα προστάγματα που χρησιμοποιούν πριν από τους αθλητικούς αγώνες οι μαζορέτες.

Κατερίνα Καραβάτου/ φωτογραφία περιοδικό YouWeekly
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top