Οι λαμπερές παρουσίες που ξεχώρισαν στο fashion show της Κατράντζου

Στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο

Στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο έγινε το βράδυ της Πέμπτης μία σπουδαία εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας, από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου υποδέχτηκαν 500 κορυφαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, σε μια μοναδική βραδιά, όπου η σχεδιάστρια παρουσίασε μια made to measure συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020.

Το fashion show ξεκίνησε μετά τη δύση του ηλίου και ο ναός ήταν φωτισμένος έτσι ώστε να αναδεικνύεται η ομορφιά των κλασικών αρχι­τεκτονικών γραμμών του, δημιουργώντας ένα σκηνικό κατάλληλο για να μυήσει τον θεατή στη μαγεία της Αρχαίας Ελλάδας.

Ανάμεσα στα μοντέλα, που περπάτησαν στην ξεχωριστή πασαρέλα που στήθηκε, περπάτησε και η Ευγενία Νιάρχου

Λαμπερές παρουσίες έδωσαν το «παρών» και εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Ανάμεσά τους, η Βίκυ Καγιά, η Ελένη Μενεγάκη, η Τατιάνα Στεφανίδου κ.α.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ: 

Ελένη Μενεγάκη

Βίκυ Καγιά

Τατιάνα Στεφανίδου

Φώφη Γεννηματά

Τζένη Μπαλατσινού

Τατιάνα Μπλάτνικ

Ειρήνη Νικολοπούλου

Η Θεοδώρα με τη μητέρα της Άννα – Μαρία

Σάσα Σταμάτη

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top