Δάκρυσε στον «αέρα» ο Λιάγκας:«Αισθάνομαι υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου»

Νέα εξομολόγηση για το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά

Τον Γιώργο Παρτσαλάκη είχε καλεσμένο στην εκπομπή του το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας. Σε ένα σημείο της κουβέντας οι δύο άντρες αναφέρθηκαν στα διαζύγιά τους, με μια φράση του ηθοποιού για τα παιδιά του σε σχέση με το διαζύγιο, να συγκινεί τον γνωστό παρουσιαστή.

«Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης κάνοντας τον Γιώργο Λιάγκα να συγκινηθεί πραγματικά.

«Το ήξερα μέρες»: Οι αποκαλύψεις Λιάγκα για τον χωρισμό Ουγγαρέζου-Ουίλιαμς

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά!

«Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εδώ δε νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε συγκινημένος ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top