«Ήταν να παίξω τον ρόλο της Τουμασάτου αλλά…»:Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει

«Με δύο παραστάσεις δεν μπορούσα να κάνω τηλεόραση»

Μία άκρως ενδιαφέρουσα κι αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Παναγιώτα Βλαντή στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Η «Σιλβί» από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» μίλησε για τους ρόλους που τη σημάδεψαν, την επιμονή της να μπει στην υποκριτική παρά τις… 52 απορρίψεις που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της, αλλά και τη φημολογούμενη επιστροφή της σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν μία από τις υποψήφιες για τον ρόλο της «Κάτιας» στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1, έναν ρόλο που τελικά υποδύθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου. «Είμαι πολύ χαρούμενη που η σειρά πάει τόσο καλά, αλλά με δύο παραστάσεις που είχα πέρυσι δε θα μπορούσα να το κάνω» δήλωσε η Παναγιώτα Βλαντή.

Η Βλαντή είναι ερωτευμένη: "Ο χειμώνας για να είναι ζεστός θέλει δύο!"

Αρνήθηκε τη σχέση που της έχουν χρεώσει εδώ και καιρό με τον Δάνη Κατρανίδη, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως είχε σχέση με συνάδελφό της, αλλά χρόνια πριν όταν πρωτοβγήκε από τη σχολή υποκριτικής.

Το θέμα της οικογένειας και του παιδιού απασχολεί έντονα την ταλαντούχα ηθοποιό που εξομολογήθηκε πως: «Είναι δύσκολο το θέμα του παιδιού από ένα σημείο και μετά, αλλά είναι στα όνειρά μου!». Μάλιστα μίλησε και για την επιθυμία που είχε παλιότερα να κάνει παιδί μόνη της, αλλά το άφησε αφού ψάχνει τον ιδανικό σύντροφό.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top