Ρένια Λουϊζίδου: Τι θα γίνει με το «Καφέ της Χαράς»

Η ηθοποιός απάντησε γιατί τελείωσε η σειρά «Το Σόι σου»

Η Ρένια Λουϊζίδου ετοιμάζεται να παίξει στο «Καφέ της Χαράς» ενώ το καλοκαίρι έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στα επαγγελματικά της, «Το Σόι σου».

Η ηθοποιός μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για το Καφέ της Χαράς: «Όλοι θα είμαστε. Ο αριθμός των επεισοδίων είναι αβέβαιος ακόμα. Θα ξεκινήσουμε με τα πέντε πρώτα και θα δούμε πώς θα πάει».

Για το τέλος της σειράς «Το Σόι σου», εξομολογήθηκε: «Ήταν μια σειρά που κράτησε 5 χρόνια. Δε θα τέλειωνε κι αυτό; Αν ήταν άλλα χρόνια, τα προηγούμενα της τηλεόρασης, θα σου έλεγα ότι είναι καλύτερα να τελειώνει κάτι πριν αρχίσει η φθορά του, να αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η κρίση μας έκανε να βάλουμε πολύ νερό στο κρασί μας και να επαναπροσδιορίσουμε διάφορα πράγματα, του τύπου όταν μια δουλειά πάει δεν την διακόπτεις εύκολα. Μπορεί να είχαν δίκιο, να μας έσωσαν, να πήγαινε κατά διαβόλου από εδώ και πέρα και να χαλούσαμε και αυτό που είχαμε φτιάξει. Είχαμε και ζόρι πια με τα σενάρια, μετά από 5 χρόνια στο τι να γραφτεί κλπ. Μπορεί να φοβήθηκαν κι αυτό. Στο τελευταίο γύρισμα κλαίγαμε όλοι, δε γινόταν αλλιώς».

Καφέ της Χαράς: Ποιους ρόλους δε θα δούμε στο remake!

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ότι έχει περάσει και δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας της. Μάλιστα, έχει υπάρξει σειρά που πληρώθηκε μόνο το ένα από τα δεκαεννέα επεισόδια! 

«Τα πιο δύσκολα χρόνια που πέρασα οικονομικά, ήταν τα 2-3 μετά τους Απαράδεκτους. Οι πιο ακριβοπληρωμένες σειρές που έχω κάνει είναι αυτές μετά το Καφέ της Χαράς, το «Ιωάννα της καρδιάς» και το «Κλεμμένη Ζωή». Για τη σειρά που είχα κάνει με τον Αλέξανδρο Ρήγα στον ΑΝΤ1, Το Αμάρτημα της Μητρός μου», πληρώθηκα μόνο ένα επεισόδιο, ενώ γυρίσαμε 19. Είμαστε στη λίστα πλειστηριασμού για ένα ακίνητο το 3080! Αυτός ο άνθρωπος που μας χρωστάει συνεχίζει να υπάρχει στον χώρο με άλλη εταιρεία».
 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top