Μαρέβα, Μελάνια και Μπριζίτ έκλεψαν τις εντυπώσεις

Τι φόρεσαν οι πρώτες κυρίες

Η αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είχε άρωμα πρώτων κυριών. Εκεί βρέθηκαν η Μελάνια Τραμπ , η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Μπριζίτ Μακρόν, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των συζύγων τους. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπήκε στην αίθουσα συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή σύζυγό του Μελάνια, η οποία φορούσε ένα μακρύ ολόλευκο παλτό με ζώνη στη μέση.

Στο πρώτο έδρανο καθόταν ο Έλληνας πρωθυπουργός και πίσω του η σύζυγός του, Μαρέβα, που φορούσε λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ, έκανε την εμφάνισή της φορώντας ένα βαθύ μπλε φόρεμα και γκρι σακάκι

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία συνοδεύει τον πρωθυπουργό στη Νέα Υόρκη παρακολούθησε και τις ομιλίες άλλων ηγετών, μεταξύ αυτών και του Ταγίπ Ερντογάν. 

Ευαισθητοποιημένη και με καλλιεργημένη την περιβαλλοντική συνείδηση η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, έστειλε το δικό της μήνυμα. Κρατώντας ένα χάρτινο μπουκάλι και ποζάροντας δίπλα στη Λίνα Μενδώνη, προέτρεψε τον κόσμο να καταργήσει το πλαστικό. 

Μαρέβα Μητσοτάκη - Λίνα Μενδώνη

Η οικολογική ανησυχία της Μαρέβας Μητσοτάκη είναι  γνωστή.  Άλλωστε μέσω του οίκου μόδας που διατηρεί, συμμετέχει και στην εθελοντική δράση που σκοπό έχει να  καθαριστούν τα νησιά μας από τα πλαστικά.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδίσεων του Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top