Συγκινεί η Καίτη Γαρμπή: Το δημόσιο μήνυμά της

Τι έγραψε λίγες ημέρες μετά τη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο

Σε μια δημόσια κατάθεση ψυχής προχώρησε η Καίτη Γαρμπή, λίγες ημέρες μετά τη sold out συναυλία για τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία.


 Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα δεν έκρυψε τα συναισθήματα που ένιωσε τη μεγάλη βραδιά, ενώπιον των περίπου 6.000 θεατών που την αποθέωσαν, αλλά και για τους συνεργάτες και τους συναδέλφους της που ήταν εκεί.

Άννα Βίσση: Η έκπληξη και οι ευχές όλο μπρίο στην Καίτη Γαρμπή!

Καίτη Γαρμπή: Έσβησε τα 30 κεράκια της δισκογραφικής της τούρτας!

Γαρμπή - Σχοινάς: Το «καυτό» φιλί on stage και η έκπληξη του γιου τους


Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφίες της από τη βραδιά και τις συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Καλημέρα!Μόλις σήμερα, 5 μέρες μετά τη Μεγάλη Βραδιά ένιωσα να συνέρχομαι από την υπερένταση, την κούραση, το άγχος και το σοκ μ αυτό που έζησα στις 16/9/2019. Πόσοι φίλοι, πόσοι συνεργάτες, πόσος κόσμος απ όλη την Ελλάδα, ακόμα κι από το εξωτερικό ήρθαν να τιμήσουν τη βραδιά μου! 6000 καρδιές συντονίστηκαν με τη δική μου καρδιά που πλημμύρισε απο αγαπη, χαρά, συγκίνηση, δυνάμη, ευγνωμοσύνη, κι όλα μαζι ταυτόχρονα!
Άπειρες στιγμές ένιωσα πως κοιτούσα έναν ένα σας στα μάτια, ακόμα κι εσάς εκεί πάνω στις τελευταίες κερκίδες θέλοντας να σας δείξω μέσα από τα μάτια μου πως αναγνωρίζω την αγάπη σας και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που είσαστε εκεί.Όλα εκείνη τη βραδιά ήταν αγάπη!!!Τα τραγούδια και οι φωνές όλων μας φτάσανε μέχρι τον ζωντανο ουρανό που κι αυτός ακόμα για να μας δείξει την αγάπη του σα να μας σκέπασε με εκατομμύρια αγγελικές φτερούγες να μας προστατέψει από τη βροχή και το κρύο! Τι μαγική βραδιά!!! ...»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα! Μόλις σήμερα, 5 μέρες μετά τη Μεγάλη Βραδιά ένιωσα να συνέρχομαι από την υπερένταση, την κούραση, το άγχος και το σοκ μ αυτό που έζησα στις 16/9/2019. Πόσοι φίλοι, πόσοι συνεργάτες, πόσος κόσμος απ όλη την Ελλάδα, ακόμα κι από το εξωτερικό ήρθαν να τιμήσουν τη βραδιά μου! 6000 καρδιές συντονίστηκαν με τη δική μου καρδιά που πλημμύρισε απο αγαπη, χαρά, συγκίνηση, δυνάμη, ευγνωμοσύνη, κι όλα μαζι ταυτόχρονα! Άπειρες στιγμές ένιωσα πως κοιτούσα έναν ένα σας στα μάτια, ακόμα κι εσάς εκεί πάνω στις τελευταίες κερκίδες θέλοντας να σας δείξω μέσα από τα μάτια μου πως αναγνωρίζω την αγάπη σας και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που είσαστε εκεί. Όλα εκείνη τη βραδιά ήταν αγάπη!!! Τα τραγούδια και οι φωνές όλων μας φτάσανε μέχρι τον ζωντανο ουρανό που κι αυτός ακόμα για να μας δείξει την αγάπη του σα να μας σκέπασε με εκατομμύρια αγγελικές φτερούγες να μας προστατέψει από τη βροχή και το κρύο! Τι μαγική βραδιά!!! ...

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top