Dennis Rodman: «Η Madonna θα μου έδινε 20 εκατ. δολάρια αν την άφηνα έγκυο»

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του θρύλου του NBA

Έκαναν μήνυση στη Madonna-  Ξινή της βγήκε η Eurovision- Δείτε το βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Dennis Rodman το βράδυ της Πέμπτης στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

These. Games. Are. Starting. To. Look. Too. Real.

A post shared by DENNIS RODMAN (@dennisrodman) on

 

Ο άσος των παρκέ μίλησε για τη σχέση που διατηρούσε με τη Madonna το 1993, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η pop star του είχε προσφέρει ένα αμύθητο χρηματικό ποσό προκειμένου να… την αφήσει έγκυο!

Ο 5 φορές πρωταθλητής NBA, εξομολογήθηκε στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς ότι μία τηλεφωνική συνομιλία του με την πρώην σύντροφό του πήγε ως εξής:

«Dennis, έχω ωορρηξία», του είπε η Madonna στο τηλέφωνο, ενώ εκείνος τζόγαρε σε καζίνο του Las Vegas. Εκείνη ήταν στη Νέα Υόρκη.
«Ωραία, θα είμαι εκεί σε πέντε ώρες», της είχε απαντήσει χαρακτηριστικά ο μπασκετμπολίστας.

«Η Madonna τότε έστειλε ένα αεροσκάφος G5 να με πάρει. Έφτασα στη Νέα Υόρκη, πήγα στο σπίτι της, έκανα τη «δουλειά» μου, μπήκα ξανά στο αεροσκάφος και πήγα πίσω στο Las Vegas και ξεκίνησα πάλι να παίζω. Είναι αληθινή ιστορία!», ανέφερε on air ο Rodman.

Όταν ρωτήθηκε αν το μετάνιωσε που δεν άφησε τη Madonna έγκυο, ο θρύλος των γηπέδων είπε: «Όχι, λοιπόν, η Madonna θα μου έδινε 20 εκατομμύρια δολάρια αν κάναμε παιδί. Θα μου τα έδινε μόνο, όταν το παιδί γεννιόταν».

ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Η MADONNA;

Ο Ρόντμαν υπονόησε στη συνέντευξή του πως ίσως η Madonna έκανε παρόμοιο διακανονισμό με τον fitness trainer της τότε, τον Carlos Leon, με τον οποίο απέκτησαν την κόρη τους, Lourdes, το 1996. Η Madonna έχει άλλο ένα βιολογικό παιδί, τον Rocco, από τον Guy Ritchie, που γεννήθηκε το 2000, ενώ από το 2006 και μετά υιοθέτησε σταδιακά 4 παιδιά από το Malawi της Αφρικής.

Ο RODMAN ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ;

Ο Dennis Rodman από την πλευρά του έχει 3 παιδιά με δύο διαφορετικές γυναίκες, καμία από τις οποίες δεν είναι η... Μαντόνα. Σταγόνα στον ωκεανό βέβαια σε σύγκριση με τον πατέρα του, Philander Rodman Jr., που έκανε 29 παιδιά με 16 διαφορετικές γυναίκες!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DENNIS RODMAN (@dennisrodman) on


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top