Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου: Η ζωή της σπουδαίας στιχουργού στη μεγάλη οθόνη

Αποκλειστικά πλάνα και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών στο Star

Η ζωή μας γεμάτη από τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, όπως τα «Περασμένες μου αγάπες», «Όνειρο απατηλό», «Είμαι αϊτός χωρίς φτερά», «Ηλιοβασιλέματα», «Είσαι η ζωή μου», «Μαντουμπάλα», «Στ΄ Αποστόλη το κουτούκι», «Πετραδάκι, πετραδάκι», «Μου σπάσανε τον μπαγλαμά», «Δύο πόρτες έχει η ζωή  και τόσα άλλα…

Το Star βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Ευτυχία»: γνωρίζουμε την αλήθεια της γυναίκας που πήγε κόντρα στην εποχή αλλά και στο όνομα της. Η ανέχεια, ο χαμός της κόρης, το πάθος για τα χαρτιά, η αγάπη των δικών της!

Στο φιλμ ο ρόλος της Παπαγιαννοπούλου μοιράζεται σε 2 ηθοποιούς. Στα ώριμα και τόσο δημιουργικά  χρόνια έως το τέλος της ζωής συναντάμε αγνώριστη την .. Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Η Παπαγιαννοπούλου έδωσε στίχους στους Χατζηδάκη, Τσιτσάνη, Καζαντζίδη, Καλδάρα, αλλά και στον Μανώλη Χιώτη, τον ρόλο «σφραγίζει» ο Κρατερός Κατσούλης. 

Στην νεαρότερη ηλικία την Ευτυχία Παπαγιανοπούλου ερμηνεύει η Κάτια Γκουλιώνη.

Στους υπόλοιπους ρόλους συναντάμε τους: Αντώνη Λουδάρο, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Χάρη Μαυρουδή,  Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη , Θάνο Τοκάκη, Παύλο Ορκόπουλο, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Ευγενία Σαμαρά αλλά και ο τραγουδοποιός και συνθέτης Φοίβος Δεληβοριάς.

Το έργο είναι καλλιτεχνικό στοίχημα του σκηνοθέτη Άγγελου Φραντζή ενώ την μουσική της ταινίας υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

Η «Ευτυχία» σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη θα προβάλλεται από τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους.

Της Έλγκα Νταϊφά

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top