Κατερίνα Παπουτσάκη: «Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου μια γυναίκα μόνη της»

Πώς είναι η σχέση με τον σύζυγό της μετά από 7 χρόνια γάμου;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έπειτα από 15 μήνες αποχής από τα καλλιτεχνικά δρώμενα επιστρέφει στη θεατρικη σκηνή και συγκεκριμένα στην παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω όλα», που θα ανέβει σε λίγο καιρό στο Θέατρο Παλλάς.

Παπουτσάκη:Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της με αφορμή την επέτειό τους

Η δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της όλο αυτό το διάστημα και δεν μετανιώνει στιγμή γι’ αυτή της την απόφαση.
Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό «Down Town» αναφέρθηκε στον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τη σχέση τους, έπειτα από επτά χρόνια γάμου.

«Με τον Παναγιώτη είμαστε στα καλύτερά μας στο κομμάτι της επικοινωνίας. Έχουμε εξελιχθεί και ως ζευγάρι και ως άνθρωποι. Γιατί αυτό κάποιες φορές μπορεί να μην πηγαίνει μαζί. Μπορεί να εξελιχθεί ο ένας εδώ και ο άλλος από εκεί και στο τέλος να μην ταυτίζονται. Εγώ το θέμα της οικογένειας και του γάμου δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Ποτέ δεν πίστευα πως υπήρχε και για μένα κάτι τέτοιο. Ίσως συμβαίνει γενικά αυτό στα παιδιά των χωρισμένων γονιών, με είχε πληγώσει ο χωρισμός τους», είπε και πρόσθεσε: «Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου σαν μια γυναίκα μόνη της, με ένα παιδάκι που μπορεί να υιοθετούσα. Τώρα έχει φύγει κάθε ψήγμα κυνισμού και αυτό το οφείλω και στον Παναγιώτη. Είχα την τύχη να τον συναντήσω».

Παράλληλα, δήλωσε ότι κολακεύτηκε πολύ που ο Σταμάτης Φασουλής της πρότεινε τον ρόλο της Κάλλας, γιατί όπως είπε είναι ένας ρόλος που χρειάζεται σεμνότητα και σεβασμό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top