Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα»!

Η δήλωση του παρουσιαστή που προκάλεσε αίσθηση

Δείτε το ολοκληρωμένο trailer για «Το Πρω1νό»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Το Πρω1νό» με τη Φαίη Σκορδά μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Γιώργο Λιάγκα. Μπορεί στο παρελθόν οι δυο άντρες να μι μιλούσαν για αρκετό καιρό, αλλά οι σχέσεις τους σήμερα είναι πολύ καλές.

«Το πρωινό»: Το ολοκληρωμένο trailer μόλις κυκλοφόρησε

Βέβαια, ο παρουσιαστής μιλώντας στην  εφημερίδα «Secret» εξήγησε για ποιο λόγο δεν μπορεί να κάνει παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα.
«Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων και προσπαθώ πάντα να κρατώ τα προσχήματα. Δεν μπορώ να είμαι στη Φαίη και το βράδυ να βγαίνω με τον Γιώργο. Αυτό είναι δική μου επιλογή. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον αγαπώ», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το ατύχημα στην επίσημη φωτογράφιση για «Το Πρω1νό»!

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θα ήθελε να έχει δική του εκπομπή και εκείνος απάντησε: «Εγώ κάθε χρόνο χαίρομαι που έχω δουλειά. Τηλεόραση κάνουμε για τους τηλεθεατές, όχι για να θρέψουμε τη ματαιοδοξία μας. Αν εγκλωβιστείς σε αυτό, δεν θα απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Όχι δεν θα σου πω ότι έχω αδικηθεί. Απλά, καμία φορά είναι να σου κάτσει. Παράπονο δεν έχω, θα πεισμώσω. Η τηλεόραση είναι μια κοπέλα που δεν έχω ρίξει ακόμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top