Britney Spears: Ο πατέρας της κατηγορείται για κακοποίηση του γιου της

Σε νέες περιπέτειες η διάσημη τραγουδίστρια

Στο βίντεο του AP βλέπετε στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας στα Billboard Music Awards 

Εδώ και μερικές ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Britney Spears, Jamie, κακοποίησε τον 13χρονο γιο της, Sean.

Britney Spears: Όσα είπε για τους ψεύτικους ανθρώπους και τη μοναξιά!

Την καταγγελία έκανε ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστρια και πατέρας των αγοριών, Kevin Federline, ο οποίος βρέθηκε στις 25 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε πως ο πρώην πεθερός του χτύπησε τον 13χρονο γιο του τη στιγμή που την ευθύνη των παιδιών είχε η Britney.

 

 

Αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, φαίνεται πως η τραγουδίστρια πήρε τους δυο γιους της από το σπίτι του πατέρα της και πήγαν στο σπίτι τους, ενώ αργότερα τα αγόρια πήρε ο πατέρας τους Κevin. H αστυνομία ερευνά την υπόθεση. 

Να θυμίσουμε πως η διάσημη τραγουδίστρια και ο Kevin Federline παντρεύτηκαν το 2004 και χώρισαν το 2007, ωστόσο, στο μικρό διάστημα που έμειναν παντρεμένοι απέκτησαν μαζί δυο γιους.

Νέα δεδομένα για την κηδεμονία των παιδιών τους 

Η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγες ώρες αφότου «έσκασε» μία άλλη «βόμβα», που αφορά στην κηδεμονία των παιδιών τους. Σύμφωνα με το TMZ,  το πρώην ζευγάρι έκανε νέα συμφωνία για τον 13χρονο Sean και τον 12χρονο Jayden. Τα παιδιά θα περνούν το 70% του χρόνου τους με τον μπαμπά τους και το υπόλοιπο 30% με τη μαμά τους - και όχι 50-50 που ήταν έως τώρα. 

Είναι γνωστά τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει η διάσημη τραγουδίστρια κι αυτό ίως να έπαιξε ρόλο στην απόφαση αυτή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top