Αντώνης Βαρδής: Το συγκινητικό κείμενο της κόρης του για τον θάνατό του

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Όσα είχε πει ο Γιάννης Βαρδής για τις δύσκολες ώρες του πατέρα του σε πρόσφατη συνέντευξή του

Σαν χθες και πριν πέντε χρόνια (2/9/2014) έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος σε όλους, Αντώνης Βαρδής αφήνοντας πίσω του μία τεράστια μουσική περιουσία. 

Αντώνης Βαρδής: H συγκινητική ανάρτηση για τη γιορτή του

Γιάννης Βαρδής: «Έκανα εγώ μπάνιο τον πατέρα μου γιατί δεν μπορούσε»

Η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία του πατέρα της, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο που ράγισε τις καρδιές όλων.

«Ήρθε πάλι αυτή η μέρα. 02/09. Η μέρα που αποφάσισες να φύγεις. Ενώ πήγαινες καλύτερα, είχες ήδη κουραστεί πολύ. Σαν χθες θυμάμαι να σε ψάχνω στο Υγεία να σε βρω να σου δώσω ένα φιλί, δεν άντεχα στη σκέψη να μη σε ξαναδώ.

Μετανιώνω για τις ώρες που δεν προσπαθούσαμε να είμαστε παρέα. Αγαπηθήκαμε όμως και η αγάπη μένει για πάντα. Σ ευχαριστώ που όποτε σε χρειάζομαι είσαι εδώ. Όπου και αν είσαι να είσαι ξένοιαστος και να ομορφαίνεις το σύμπαν με τις μελωδίες σου. Σε αγαπώ παρά πολύ.  #vardis #antonisvardis #family #livinglegend», έγραψε η Καλλιστώ Βαρδή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήρθε πάλι αυτή η μέρα. 02/09. Η μέρα που αποφάσισες να φύγεις. Ενώ πήγαινες καλύτερα, είχες ηδη κουραστεί πολύ. Σαν χθές θυμάμαι να σε ψάχνω στο Υγεία να σε βρώ να σου δώσω ενα φιλί, δεν άντεχα στη σκέψη να μη σε ξαναδώ. Μετανιώνω για τις ώρες που δεν προσπαθούσαμε να είμαστε παρέα. Αγαπηθήκαμε όμως και η αγάπη μένει για πάντα. Σευχαριστώ που όποτε σε χριεάζομαι είσαι εδώ. Όπου και αν είσαι να είσαι ξένοιαστος και να ομορφαίνες το σύμπαν με τις μελωδίες σου.Σε αγαπώ παρα πολύ.🖤 #vardis #antonisvardis🎶 #family #livinglegend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kallisto Vardi (@kallisto_vardi) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top