Τσιμιτσέλης: Έκπληξη με καπνογόνα στη Γερονικολού για τα γενέθλιά της!

Ο ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένος και δεν το κρύβει

Δείτε τι είχε πει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» για την Κατερίνα Γερονικολού

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Κατερίνα Γερονικολού, καθώς είχε τα γενέθλιά της! Η γοητευτική ηθοποιός γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 1985 και έκλεισε τα 34 της χρόνια.

Αυτή η περίοδος είναι για εκείνη μία από τις ομορφότερες της ζωής της, αφού όλα βαίνουν καλώς στα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά της. Η Κατερίνα είναι full in love με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και οι δυο τους έζησαν ένα μοναδικό καλοκαίρι.


Γερονικολού - Τσιμιτσέλης: Υποβρύχιες φωτογραφίες - Μεγάλος έρωτας!

Μάλιστα, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, η ηθοποιός γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της στο Κρυονέρι Μεσολογγίου, τον τόπο καταγωγής του Γιάννη!

Ο ηθοποιός είχε οργανώσει μία super έκπληξη για το κορίτσι του! Με το που μπήκαν τα μεσάνυχτα, το βράδυ του Σαββάτου, βγήκε από το μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός του Λάμπρος στην περιοχή, κρατώντας στα χέρια του μια εντυπωσιακή τούρτα για την Κατερίνα! 

Μουσική υπόκρουση φυσικά ήταν το «Χρόνια Πολλά» της Άννας Βίσση, ενώ καπνογόνα έκαναν το σκηνικό ακόμα πιο εντυπωσιακό! Η Κατερίνα Γερονικολού δε σταμάτησε να χορεύει και να χοροπηδά από τη χαρά της!

 

 

«Μαμά , Αδερφούλα, Φίλες, Φίλοι, Παλιοί και Νέοι, Η Οικογένεια της Καρδιάς μας, Οι Άνθρωποι μας…», έγραψε στο Instagram η ηθοποιός, ευχαριστώντας ξεχωριστά τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top