Γενέθλια για τον Κρατερό Κατσούλη! Η έκπληξη των συνεργατών του

Το μήνυμα του ηθοποιού-παρουσιαστή γι' αυτή την ιδιαίτερη ημέρα

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Κρατερό Κατσούλη, αφού έχει τα γενέθλιά του.

Οι διακοπές για τον ηθοποιό και παρουσιαστή έχουν τελειώσει και τώρα πλέον έχει επιστρέψει στο γραφείο και όλοι μαζί προετοιμάζουν την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» που θα δούμε και πάλι σε λίγες εβδομάδες μέσα από τη συχνότητα του Star.

Κρατερός Κατσούλης: Με την Αέλια και τον Αρίωνα στα Κουφονήσια

H Κατερίνα Καραβάτου και οι συνεργάτες τους του έκαναν μια έκπληξη και όταν εκείνος άνοιξε την πόρτα του γραφείου του άρχισαν να του τραγουδούν το «Happy Birthday».

Ο Κρατερός δεν έκρυψε την έκπληξή του και λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε το σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram γράφοντας:

«21 Αυγούστου. Ημερομηνία γενεθλίων.Ημέρα ανασκόπησης και προσωπικού απολογισμού.Αλλος ένας χρόνος προστέθηκε στους ήδη υπάρχοντες !
Άλλος ένας χρόνος, γεμάτος. Με χαρές, με δυσκολίες, με εντάσεις, με πολλά γέλια, με σκέψεις, με αγωνίες, ηθικές ικανοποιήσεις, απώλειες, καλωσορίσματα, και πολλά, πολλά, ακόμα... Με λιγότερα λόγια, ένας χρόνος βιωμενος, όλος.Όσο περισσότερο μπορούσα, στην κάθε του στιγμή. Με ολες μου τις αισθήσεις! Ψυχή τε και σώματι. Ευγνώμων για όλες. Στα δώρα τους, από όλες. Παραμένω επίμονα αισιόδοξος, θετικός, φύση-θέση, την κάθε μέρα που ξεκινάει, πιστεύοντας στις ίδιες αρχές και αξίες που έχω απο παιδί, από την οικογένεια μου. Ευγνώμων και για αυτές. Κρατώντας τον ενθουσιασμό των πρώτων παιδικών χρόνων μου, σε συνδυασμό με κάποια ίσως εμπειρία πια, και γνώση των τωρινών μου χρόνων. Μεγαλύτερο δώρο όλων, ζωής και κάθε μερας, η ύπαρξη των κόσμων μου, της Αέλιας και του Αρίωνα. Έννοια μου, αγάπη, φροντίδα, και ολοκληρωτική μου σκέψη η υγιής εξέλιξη και ανάπτυξή τους. Η ευχή μου σβήνοντας τα κεριά των 48 χρόνων μου, (στη πραγματικότητα 25 )😂 η συνεχής δική τους ευτυχία. Σε όλες τις ευχές σας ανταποδίδω από καρδιάς για ό,τι καλύτερο στον καθένα! Αγάπη, φως και ευλογία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top